Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Şuan ki tablo ile akp nin ittifakı çoğu yeri CHP den geri alır gibi. Artvin eski belediye başkanı da iyi pariteden aday gösterilmiş. CHP içindeki hizipcilik ve muhalefetin muhalefetin sadece akp ye yarar diyorum. Ama halk ceza keserse. Yeni partilerde ihtiyaç olur gibi

2. Akp liler bile seçimden sonra zam ve vergi furyası bekliyor

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Biz elektrikli araç sahipleri de haremde gözde olmayı bekliyoruz, padişahımız bizi ne zaman seçer diye
    henüz piyasada çok yok o yüzden fazla abanmazlar hele bi çoğalsın onada çözüm bulurlar elektrikli araçlardaki beklentimmuafiyet ve istisnaları azaltmaları yada kaldırmaları
    hele bi seçim geçsin
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: ''E bir de kendi denesin madem...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=418489
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Normalde şunu bekliyordum. Akp ye Seçim sonrası ciddi bir oy kaybı ile ağır bir fatura kesilecek rte de bu yüzden ekonomi yönetimini yiyecek tekrar yeni ekonomi programı icad edilecek beklentim bu yönde idi. Şimdi CHP nün CHP ye muhalefet etmesi tüm muhalefetin muhalefeti. Bu şekilde akp ittifakı %35 alsa bile. Ankara hariç bir çok il akp yada MHP ye geçecek gibi. %28 ile meclisin %70 ini aldığı döneme dönüyor iş.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Normalde şunu bekliyordum. Akp ye Seçim sonrası ciddi bir oy kaybı ile ağır bir fatura kesilecek rte de bu yüzden ekonomi yönetimini yiyecek tekrar yeni ekonomi programı icad edilecek beklentim bu yönde idi. Şimdi CHP nün CHP ye muhalefet etmesi tüm muhalefetin muhalefeti. Bu şekilde akp ittifakı %35 alsa bile. Ankara hariç bir çok il akp yada MHP ye geçecek gibi. %28 ile meclisin %70 ini aldığı döneme dönüyor iş.
    Bu ülkede siyaset konuşmak sadece nefes tüketmektir !! Hacivat- karagöz oyununda iki taraf vardır ama tarafların ipleri bir kişidedir. Bazen seslendirmeyi iki kişiyle yaparlar. O nedenle çocuklar bile bu oyunu pek sevmezler !

7. CHP , fetö terör örgütü olmadan önce makbul zamandayken Baykal dan itinayla teslim alınmış. Sonra itina ile yönetilir olmuş. Artık , ATATÜRK ve ilkelerinin orada önemi kalmamıştır.

Dün, Bahçeli bile Kılıçdaroğlundan övgüyle bahsetti. Reis zaten artık Kılıçdaroğlunun hamisi.... Halk olarak biz geçim derdinde olup seçim derdimiz kalmadı.

8. Ben vatandaş olarak bir arsa , ev almak için hayat boyu birikim yapacağım, üstüne vergi vereceğim ama bu ülkeye 3 kuruşluk hayrı olmamış göçmen- misafir- sığınmacı her neyse .. bunlara AB destekli fon diyerek barınma yerleri, hazine arazilerinden yer falan ......

Biz günlük dertlerimizle boğuşurken ülkede sırtından geçinilen kaz durumuna gelmişiz.

Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •