Sayfa 367/736 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Şu anda spk onaylı binlerce yatırımcısı olan (diğer fonlarında millet ayda %20 üstü getire sağlıyor) Hedef portföye dolandırıcılık iftirası attığının farkındasındır umarım.
    Ah kıyamam. Hedef portföye iftira atmışım.
    Anlamak istemiyor musun birader sen?

Şöyle bir kurguyla anlatayım;
    Adamlar "mevduat fonu" kurdu. Risksiz, bu fonda mevduat yapıyoruz dediler.
    İyi dedin, paranı koydun.
    Adamlar mevduat yapmadı, gitti ne yaptılarsa (ulaşılamadıkları ve açıklamadıkları için bilemiyoruz) paranı kaybettiler.
    Sonra forumda adamın biri bana gelip, bak fonu övdünüz ne oldu diyor.

Kardeşim adamlar, kandırdı, dolandırdı, fonun adında geçen temanın dışına çıktılar, ne dersen de. Ne yaptıklarını açıklamıyorlar, ulaşılamıyorlar.
    Anlıyor musun?
    Bu konu; o çok istediğin "bize mal pazarladınız" noktasına gelemeyecek anlıyor musun.
    Hadi başka kapıya..

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yok. sana birşey söyleyim herkesin çıkacağını hiç sanmam: )) hatta alım fırsatı olarak görüp girecek yüzlerce kişi olacak. yani gerçekten de bundan sonraki 2 gün +3 yapabilir ama sen stop prensibinin arkasında ne kadar duruyorsun onun testidir bu.
    Teşekkür ederim.
    normalde düşenin dostu olunur ama böyle yeni bir fon kendini ispat edemeden, üstelik fon yöneticileri iletişimde sorun yaşıyorsa getiri götürü önemi kalmaz benim için.

hepi topu iki bin yatırımcısı var diye biliyorum.
    çıkıp resmi sitesinden veya sosyal medyadan düşüşün nedenini iki cümle yazsalar insanlar kabul edebilirdi. biz şöyle bir hata yaptık bile demeleri makuldu ama telefonları açmamaları v.s. kabul edilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Ah kıyamam. Hedef portföye iftira atmışım.
    Anlamak istemiyor musun birader sen?

Şöyle bir kurguyla anlatayım;
    Adamlar "mevduat fonu" kurdu. Risksiz, bu fonda mevduat yapıyoruz dediler.
    İyi dedin, paranı koydun.
    Adamlar mevduat yapmadı, gitti ne yaptılarsa (ulaşılamadıkları ve açıklamadıkları için bilemiyoruz) paranı kaybettiler.
    Sonra forumda adamın biri bana gelip, bak fonu övdünüz ne oldu diyor.

Kardeşim adamlar, kandırdı, dolandırdı, fonun adında geçen temanın dışına çıktılar, ne dersen de. Ne yaptıklarını açıklamıyorlar, ulaşılamıyorlar.
    Anlıyor musun?
    Bu konu; o çok istediğin "bize mal pazarladınız" noktasına gelemeyecek anlıyor musun.
    Hadi başka kapıya..
    Hedef portföy benim değil, orda yatırımım da yok. Yazdığın suçlamalar beni değil seni bağlar ve hala aynı suçlamalara devam ediyorsun.

Fonu överken burası forum, bilgi paylaşımı yapılıyor, aksi yorum yapılınca hadi başka kapıya. Bu forum senin tapulu malın mı?

4.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Hedef portföy benim değil, orda yatırımım da yok. Yazdığın suçlamalar beni değil seni bağlar ve hala aynı suçlamalara devam ediyorsun.

Fonu överken burası forum, bilgi paylaşımı yapılıyor, aksi yorum yapılınca hadi başka kapıya. Bu forum senin tapulu malın mı?
    Sen aksi yorumu fonla ilgili yapmıyorsun.Hatta fonla ilgili aksi yorumu da ben yapıyorum şu anda. Para kaybetmişim, canım yanıyor, sen gelip burada fonla ilgili fikrini söyleyenlere "pazarlamacı" muamelesi yapıyorsun.

Forum benim tapulu malım değil. Forumdan git diyen yok, benim kapımın önünden git, başka yerde kemik ara diyorum.

5. İyigelir 'den Serra hanım'a ulaştım twitter'dan.
    Sağolsun hedef portföyle iletişime geçtik, yanıt bekliyoruz yazdı.

Belki bir bilgi kırıntısı alabiliriz.
    Kendisi yakın zamanda yöneticiyi youtube da ağırlamıştı, yönetici de nasıl risksiz efendim nasıl güzel diye anlatmıştı.

6.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Sen aksi yorumu fonla ilgili yapmıyorsun.Hatta fonla ilgili aksi yorumu da ben yapıyorum şu anda. Para kaybetmişim, canım yanıyor, sen gelip burada fonla ilgili fikrini söyleyenlere "pazarlamacı" muamelesi yapıyorsun.

Forum benim tapulu malım değil. Forumdan git diyen yok, benim kapımın önünden git, başka yerde kemik ara diyorum.
    Yarası olan gocunur. Size pazarlamacı yazan olmadı. Kendi kendine yakıştırdın
    Hem üzülmene gerek yok arbitraj konusunda çok bilgili olduğundan kayıplarını kısa zamanda telafi edersin.

Hedef grubunun diğer fon performansları da kötüleşmeye başladı..Acaba tahtada sıkışan speklerin zirvelerden birilerinin mallarını mı aldılar!!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Yarası olan gocunur. Size pazarlamacı yazan olmadı. Kendi kendine yakıştırdın
    Hem üzülmene gerek yok arbitraj konusunda çok bilgili olduğundan kayıplarını kısa zamanda telafi edersin.
    Yazmadın, muamele yaptın. Gözünle okursan göreceksin. Karşında çocuk yok, tantrum'a yazdıklarının ne anlama geldiğini anlayabiliyoruz.
    Hadi hoşt

Sayfa 367/736 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •