Sayfa 602/1002 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O değil de üstadım,
    Yeni katılan bir forumdaşımız ne olur? Düşer mi çıkar mı gibisinden bir soru sormuş.
    Sadece bir arkadaş cevap vermiş . O da banka faizleri şu olur bu olur demiş. Yani dolar aklına bile gelmemiş.
    [emoji23]
    Nasıl bir başlık olduk?
    [emoji3]
    Dolar hariç ne ararsan var.
    [emoji23]
    Dolar gayme harici şeyler yazılmasa buraya, bu başlık suyu çekilmiş değirmene döner.

3-5 Gün bir kaç bir şey yazan olur, daha sonra başlık kaybolur gider, yüzlerce örneği var forumda.

Döviz Kurları Pariteleri Ahanda bir örnek 3-5 bir şey yazılmış aynı günlerde, 5 senedir tek bir gönderisi yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O değil de üstadım,
    Yeni katılan bir forumdaşımız ne olur? Düşer mi çıkar mı gibisinden bir soru sormuş.
    Sadece bir arkadaş cevap vermiş . O da banka faizleri şu olur bu olur demiş. Yani dolar aklına bile gelmemiş.
    [emoji23]
    Nasıl bir başlık olduk?
    [emoji3]
    Dolar hariç ne ararsan var.
    [emoji23]
    Altın yada dolar uzun vadeli yatırım bugünden yarına fiyatını belirlemek mantıklı değil ben akp varken bir daha ki seçime 5xx-9xx olur diyorum. Bir trilyon dolar borçla devredecek tabi ki o kadar borç bulabilirse

Bu muhalifimsi gazeteler gün geçtikçe yandaş gazetede benzemeye başladılar, ahalinin zeka düzeyini anladılar galiba?

Gemi 53 yaşındaymış, ulan 52 yaşında teyyare gemisi hala faal durumda daha 20 sene gideri var, şuna bakımı yapılmamış desenize.

Efendim gemi karaya oturmuş, yahu II Dünya savaşı sırasında Fransızlar Almanların eline geçmesin diye savaş gemilerini kasıtlı batırdılar, Almanlarda bu gemileri denizden çıkartıp kullandılar, örneği de daha çoktur.

Son olarak "Geminin yaşı değil, işlevi önemlidir" yok bu deyim böyle değildi, neyse doğrusunu bilen yazar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu muhalifimsi gazeteler gün geçtikçe yandaş gazetede benzemeye başladılar, ahalinin zeka düzeyini anladılar galiba?

Gemi 53 yaşındaymış, ulan 52 yaşında teyyare gemisi hala faal durumda daha 20 sene gideri var, şuna bakımı yapılmamış desenize.

Efendim gemi karaya oturmuş, yahu II Dünya savaşı sırasında Fransızlar Almanların eline geçmesin diye savaş gemilerini kasıtlı batırdılar, Almanlarda bu gemileri denizden çıkartıp kullandılar, örneği de daha çoktur.

Son olarak "Geminin yaşı değil, işlevi önemlidir" yok bu deyim böyle değildi, neyse doğrusunu bilen yazar.
    Ansiklopedi başkanım vallahi kimse senin eline su dökemez. Egeduk farkına varmıyor demek ki burada bir çok kültürel hazine var. Her şeyi öğreniyoruz burada. Yanında atomu bile parçalarız

5. 50 yıllık uçaklar bakım tadilat yapılarak yangın söndürme uçağı olarak kullanılıyor. 50 yıllık gemi ne ki.

6. Benim kız kardeşimin boşandığı eşi askere giderken nizamiyeye girmeden şerefini haysiyetini kapıya asacan öyle gireceksin demişti. Bende seninkini her halde oraya asar asmaz çalmışlar demiştim.

7. Depremde yıkılan 5 katlı binayı ruhsatsız yaptırdığını itiraf etti

Hatay'da 6 Şubat 2023'teki ilk depremde yıkılması sonucu 2 kişinin öldüğü 5 katlı binayı ruhsatsız yaptırdığını itiraf eden Tunçer Apartmanı'nın sahibi ile kalıp ustası hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
    Kaynak : Anadolu Ajansı

Peki kocaman ruhsatsız binayı görüp mühürlemeyen, buraya su, elektrik sağlayan belediye ve diğer kamu görevlilerinin hiç mi suçu yok.

Aftan yararlandı ise, bu affı çıkararak bunu yasal hale getiren Hükümet yetkilileri ve yasayı onaylayan vekiller baş suçlu değil mi?

Bu binada evi yıkılıp canlı kurtulanın belki ana-babası-çocuğu öldüğü halde seçimlerde (yeni konut yapacaklar diye) onların ölümünün yıkmayıp afla imzasını atan partiye tekrar oy atması nasıl açıklanabilir?

Sen bir evi kiralarken bu ev kaçak mı, ruhsatı var mı nerden bileceksin. Devletine, belediyeye güveniyorsun...

Depremde kaçak bina yıkıldığında zarar gören belediyeye veya af çıkaran hükümete maddi ve manevi dava açamaz mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    50 yıllık uçaklar bakım tadilat yapılarak yangın söndürme uçağı olarak kullanılıyor. 50 yıllık gemi ne ki.
    F-4 Phantom II 1974 Yapımı savaş uçağı yani 50 yaşında, A.K. parti sayesinde 2030 yılına kadar kullanılacak.

Sisinin Mısır bile, bu uçakları çöpe atalı çok oldu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 602/1002 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •