Originally Posted by
Ayasofya 2005
Reha başkan ne diye prostat cuk karıştırdın sakız eder bu gevşekler. Ayhan başkan senin benim en fazla 10 sene içinde olacağın şey. Dr gitmek de sıkıntı. Ben çok hasta biliyorum sırf parmak yüzünden gitmiyor. Geçen babam da sıkıntı oldu ameliyat olacağım duramıyorum dedi. Aradım Dr arkadaş kongredeyim dedi. Babam çok sıkıntılı dedim şu ilacı kullansın dedi. Babam o gün bugündür ne ağzında ameliyat olacağım ne de sıkıntım var dedi. Şimdilik iyi bakalım. Bende de prostatit var. Valla şifa olsa değil parmağını kolunu soksun hatta tüm hastane soksun yeter ki iyileşeyim yeter. İlaç da duvara tosladık iki ilaç var ikiside sadece hastanede. O ilacın biri üç günde bende böbrek hasarı bıraktı. Colistin diye bir ilaç, ilacın yan etkileri böbrek yetmezliği zehirlenme ve ölüm. Düşünün halimi. Havalar ısınsın prostata dair ne var yok kazitacagim en azından enfeksiyonu bitsin.
Benim gibi birisi bu i b n e l e r i n lafından mı etkilenecek, o sakızı alır...
Neyse, çük... pardon bevliye doktoru antibiyotikler haricinde, bu iki ilacı verdi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri