Sayfa 617/1002 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bakım maaşlarının kesemezler demişti Ayhan başkan bizim engelliler sitesinde birinin halısında yanık izi var diye olumsuz rapor etmişler. Bir çok kişinin bakım maaşını eften puften sebeple kesmişler. Bizimki de kesildi. Sebep eksik evrak. Evrağı bir haftada verdik. Bize gelmemiş dediler. Şimdi yeniden başvuru yaptık. Artık dağ tepe gezdirirler. Raporum %90 üzeri çıkar. Omurilik felci ne ilave bir ayağım kırık tam bilekten diğerinde lenf ödem var. İki omuzda tendon gittiği. Engelli ehliyetim de geri alınır muhtemelen %90 ve üstü çıkarsa.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reha başkan ne diye prostat cuk karıştırdın sakız eder bu gevşekler. Ayhan başkan senin benim en fazla 10 sene içinde olacağın şey. Dr gitmek de sıkıntı. Ben çok hasta biliyorum sırf parmak yüzünden gitmiyor. Geçen babam da sıkıntı oldu ameliyat olacağım duramıyorum dedi. Aradım Dr arkadaş kongredeyim dedi. Babam çok sıkıntılı dedim şu ilacı kullansın dedi. Babam o gün bugündür ne ağzında ameliyat olacağım ne de sıkıntım var dedi. Şimdilik iyi bakalım. Bende de prostatit var. Valla şifa olsa değil parmağını kolunu soksun hatta tüm hastane soksun yeter ki iyileşeyim yeter. İlaç da duvara tosladık iki ilaç var ikiside sadece hastanede. O ilacın biri üç günde bende böbrek hasarı bıraktı. Colistin diye bir ilaç, ilacın yan etkileri böbrek yetmezliği zehirlenme ve ölüm. Düşünün halimi. Havalar ısınsın prostata dair ne var yok kazitacagim en azından enfeksiyonu bitsin.
    Benim gibi birisi bu i b n e l e r i n lafından mı etkilenecek, o sakızı alır...

Neyse, çük... pardon bevliye doktoru antibiyotikler haricinde, bu iki ilacı verdi.

DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bakım maaşlarının kesemezler demişti Ayhan başkan bizim engelliler sitesinde birinin halısında yanık izi var diye olumsuz rapor etmişler. Bir çok kişinin bakım maaşını eften puften sebeple kesmişler. Bizimki de kesildi. Sebep eksik evrak. Evrağı bir haftada verdik. Bize gelmemiş dediler. Şimdi yeniden başvuru yaptık. Artık dağ tepe gezdirirler. Raporum %90 üzeri çıkar. Omurilik felci ne ilave bir ayağım kırık tam bilekten diğerinde lenf ödem var. İki omuzda tendon gittiği. Engelli ehliyetim de geri alınır muhtemelen %90 ve üstü çıkarsa.
    Halı yanığı???

Sigara nedeni ile mi kesmişler, bakım maaşını?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim gibi birisi bu ****lerin lafından mı etkilenecek , o sakızı alır...

Neyse, çük... pardon bevliye doktoru antibiyotikler haricinde, bu iki ilacı verdi.

Başkanım senin ki bu ilaca göre prostat büyümesi ile ilgili. Bu soruna ilişkin iltihaplı da olabilir. Geçmiş olsun. Ayhan başkan dan benim telefonu al da sana bir iki bununla ilgili şifalı bitki söyleyip nasıl kullanılır anlatayım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kapatılması Gereken İliç'teki Madene Kapasite Artırma İzni Verdiği Ortaya Çıkan Murat Kurum: ''Aynı hoşgörü iklimini İstanbul'da da hakim kılacağız...''

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=418547
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Halı yanığı???

Sigara nedeni ile mi kesmişler, bakım maaşını?
    Daha kesilmemiş ama buna istinaden olumsuz rapor tutulmuş. Belki çaydanlık koydu yandı orasını bilmiyorum. Belki ikinci el halı aldı. Biz de zamanında ikinci el halı eşya aldık. Tertemiz halı az yanık olsa tüyünde ne olacak.

Ben iddia ediyorum ki morumuşların % 90'ni bayram ikramiyesi bekliyordu.

Haaa... 29 Ekimde 100. Cumhuriyet yılı için 2 bin gayme verseydi Reyis, şimdi 3 bin gaymeye halaya durardı içi geçmişler.

Emme, bir kere 5 bin gayme verdi artık geçmiş olsun, emekli bir kere o paranın kokusunu aldı, şimdi kan kokusu almış köpek balığına dönmüşlerdir.

Reyise, sahaya inenler dayağı yemeyecek şekilde, 3 bin gaymenin olmadığını söyleceklerdir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu gözlükleri dikkatli kullanmalı

https://twitter.com/HumansNoContext/...52346214064211
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 617/1002 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon