Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 2426 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 2 yıl önce KARTONSAN ın bedelsiz sermaye artışı SPK ONAY gününün ertesi işlem gününü hatırlayın.....

%5 artı açıp taban kapatmış ve taban serileri 4-5 gün sürmüştü....

Bakalım BFREN pazartesi günü ne yaşayacak?

Bence tarih tekerrür edecek ve pazartesi tavana yakın açılış ve TABAN KAPANIŞ.....

Sebep de BORSADA BEKLENTİLER ALINIR,GERÇEKLER SATILIR kuralı ......

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/893775

17 aralık 2020 akşamı SPK bedelsiz onayı geliyor....Ve 18 aralık 2020 den itibaren tabanlar başlıyor.....

2.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    2 yıl önce KARTONSAN ın bedelsiz sermaye artışı SPK ONAY gününün ertesi işlem gününü hatırlayın.....

Bence tarih tekerrür edecek ve pazartesi tavana yakın açılış ve TABAN KAPANIŞ.....

17 aralık 2020 akşamı SPK bedelsiz onayı geliyor....Ve 18 aralık 2020 den itibaren tabanlar başlıyor.....
    Oksurtme beni şu genzime kaçacak sevgili Salih kardeşim burada defalarca yazdım karton bu türlerde ters bir hisseydi ve hiç sevmed n 30 -40 lotla katılmış ve karımı görüp kacmistim ama panzer çok farklı şimdilik 30 milyoncuk sermaye oluyor kartonunki çok hantal olmuştu ve hala belini dogrultamadi ben bfrende en fazla 2 yıl içersinde bir sermaye artışı daha bekliyorum ve sermaye artışından sonra 20 binden bolunse fiyat 1500 TL eder ki bu fiyatta 30 milyonluk sermayeli bir Bfren komik kalır geçmişini hatırlayan vardır sanirim çok muhteşem işler yapmış 500 lerden 53 binlere gitmisti o zamanki sermaye de gene cücük kalmıştı ve 2 yıl sonra bir sermaye daha artırmış genede zamanın paranın değeriyle küçük kalmisti şimdi 30 milyon gene ancak vasat bir İstanbul semtinde bir daire parası kalır başka da bir diyeceğim yok tüm yıllarını sabırla bekleyen dostlara ve sonradan alan dostlara hayırlı olsun ve kimse dolmuşa binmesin malından olmasın dileğiyle mercek tecrübesi diyeyim bu hafta çok yazisiriz hayırlı geceler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Oksurtme beni şu genzime kaçacak sevgili Salih kardeşim burada defalarca yazdım karton bu türlerde ters bir hisseydi ve hiç sevmed n 30 -40 lotla katılmış ve karımı görüp kacmistim ama panzer çok farklı şimdilik 30 milyoncuk sermaye oluyor kartonunki çok hantal olmuştu ve hala belini dogrultamadi ben bfrende en fazla 2 yıl içersinde bir sermaye artışı daha bekliyorum ve sermaye artışından sonra 20 binden bolunse fiyat 1500 TL eder ki bu fiyatta 30 milyonluk sermayeli bir Bfren komik kalır geçmişini hatırlayan vardır sanirim çok muhteşem işler yapmış 500 lerden 53 binlere gitmisti o zamanki sermaye de gene cücük kalmıştı ve 2 yıl sonra bir sermaye daha artırmış genede zamanın paranın değeriyle küçük kalmisti şimdi 30 milyon gene ancak vasat bir İstanbul semtinde bir daire parası kalır başka da bir diyeceğim yok tüm yıllarını sabırla bekleyen dostlara ve sonradan alan dostlara hayırlı olsun ve kimse dolmuşa binmesin malından olmasın dileğiyle mercek tecrübesi diyeyim bu hafta çok yazisiriz hayırlı geceler
    https://twitter.com/AzadJindar/statu...92616424194405

Senin gibiler giderken ,ben sizin gittiğiniz yoldan dönüyordum....Pazartesi göreceğiz BFREN in halini .....Yukarıdan açılış ve coşkuyla ele veriş......

BFREN GÖREV BİTTİ.............

4.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    https://twitter.com/AzadJindar/statu...92616424194405

Senin gibiler giderken ,ben sizin gittiğiniz yoldan dönüyordum....Pazartesi göreceğiz BFREN in halini .....Yukarıdan açılış ve coşkuyla ele veriş......

BFREN GÖREV BİTTİ.............
    O yol hangisi ben bilmem farklı bir yol ben sadece kuluçkaya yatan tavuğun gençliğine bakarım tekrar kuluckaya yatıp civcivleri cogaltirmi yoksa artık ihtiyarlamissa yok ederim ama bizim tavuk henüz gencecik ve daha nice civcivler verir işte bizim gibilerin farkı da bu 28 yıllık borsa hayatı çok şey ogretti ve o gittiğin geri dondugun yollarda hep hüsran olmuştur gene erken donmussun ve gene hüsran olursun be dostum demedi deme hakkında hayirlisi şunu da hatırlatayım bazan yolun sonunu gormeden erkenden şu koyvermek geri dönmek çok pişman eder aynen poltk de 340 alıp 3800 lerden verip benim pişmanlığım gibi olursun bak 23000 lerde hisse bu ucluden neyi fazlaydı da solladı tek farkı tahtacı baska ne diyeyim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    O yol hangisi ben bilmem farklı bir yol ben sadece kuluçkaya yatan tavuğun gençliğine bakarım tekrar kuluckaya yatıp civcivleri cogaltirmi yoksa artık ihtiyarlamissa yok ederim ama bizim tavuk henüz gencecik ve daha nice civcivler verir işte bizim gibilerin farkı da bu 28 yıllık borsa hayatı çok şey ogretti ve o gittiğin geri dondugun yollarda hep hüsran olmuştur gene erken donmussun ve gene hüsran olursun be dostum demedi deme hakkında hayirlisi şunu da hatırlatayım bazan yolun sonunu gormeden erkenden şu koyvermek geri dönmek çok pişman eder aynen poltk de 340 alıp 3800 lerden verip benim pişmanlığım gibi olursun bak 23000 lerde hisse bu ucluden neyi fazlaydı da solladı tek farkı tahtacı baska ne diyeyim
    Poltk in de ,bfren in de tahtacısı ENVER ÇEVİK

Aslında bunu sen de biliyor olman lazım....

Bütün bedelsizleri yapan ,twitter da onlarca borsa fenomeninin ağababası ENVER ÇEVİK....

Adam öyle de böyle de işini biliyor....

Birkaç yıl sonra bfren yine BEDELSİZ HİSSESİ olarak yine yeni zirveler görür...

Sonuçta artık ENFLASYON piyasasındayız....

6.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    2 yıl önce KARTONSAN ın bedelsiz sermaye artışı SPK ONAY gününün ertesi işlem gününü hatırlayın.....

Bile bile BFREN le alakalı gerçekleri yazmadınız....

Ky nin kanına girdiniz....

Yazıklar olsun .....

7.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku

Yazıklar olsun .....
    Sakin ol Şampiyon... Aferin sen bilmişsin. Zaten tek sen biliyon bu işi. Senin sözünü dinlemeyen zarar etti....

de, cuma kapanış 14420... şuan 13900 -%3,61 zarar... sanki kağıt 7000 olmuş gibi davranma.

ki Kartonsan bedelsizi içinde olan biri için açıklandıktan sonra düştü sonra 3500 gördü... Eksik anlatmışsın olayı...

Şimdi bedelsiz açıklaması sonrası kazanç kayıp kişinin risk algısı kadardır. Herkes herşeyi tam doğru bilmez

Onay geldi alan, satan, tutan herkese hayırlı olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku

Yazıklar olsun .....
    Dostum kimi kastediyorsun? buna bir açıklık getir önce. Kendi adıma kimseye al sat tut demedim. Fikrini beyan ettin, saygı duyarım. Ama kimseyi suçlaman doğru olmaz. Bu yüzden bir şey paylaşmak gelmiyor insanın içinden.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •