herkeze selamlar. amacım dolarcılarla tartışma çıkarmak azar iştmek değil🙂 ama son birkaç yılda tl; bangladeş pakistan bilmemne afrika ülkesi para birimlerine karşı 2_3 kat değer kaybetmiş . camdan dışarı bi bakın oralara benziyormuyuz. dahamı kötüyüz. bunun normale dönmesi için doların uçmasımı yoksa kaçmasımı gerekir. üzerimizde deney yapıp buna sebep olanların çoğu geçen yıl uçtu yerlerine yenileri geldi aklımızda bulunsun...
onlarda uçar yenileri gelir şu an naci başkan dönemi gibi mola verdik bu mola uzun sürerse reel sektör ciyaklamaya başlar boyner başladı bile
Memleketin çivisi çıkmış, bazı ihtiyaçlar için Ziraat bankasına 7.240 gayme EFT yaptım.
Parayı alacaz ya, gittim ATM'ye 7.240 gaymeyi çekeyim diyorum "Günlük işlem limitiniz dolmuştur" diyor.
Ulan A. evladı son bir haftadır, ATM'nizin yanından bile geçmedim beee...
Zaten haftalık dememiş günlük demiş demekki senin banka limitigüncellememiş. 10.000 tl oldu çekim limiti
Eğer hiç vermeden o mesajı veriyorsa bankanın sisteminden kaynaklanıyordur. Yarım saat sonra yeniden dene alamazsan geçmiş olsun pazartesi bakacan
Zaten haftalık dememiş günlük demiş demekki senin banka limitigüncellememiş. 10.000 tl oldu çekim limiti
Eğer hiç vermeden o mesajı veriyorsa bankanın sisteminden kaynaklanıyordur. Yarım saat sonra yeniden dene alamazsan geçmiş olsun pazartesi bakacan
Yahu Başkan kodumun bankasında parayı bırakırmıyım ben, bari sen yapma böyle şeyleri.
Eşimin hesabına, annemin hesabına paraları aktarırım s.ke s.ke parayı alırım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri