Sayfa 608/1015 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop LIX

1. Piyasada net 2.8 milyar TL alış yapacak para var mıymış ? [emoji848] [emoji3526]

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis kızardı diye yarıştan çekileceksen açıkca söyle, bende darılmaca gücenmece olmaz,

Suyuniçine kim daha az girer o kısımda önemli, şimdilik senin eşek bi burun önde
    bozkurt ben kasayım bu oyunda unutma hangisi 250 gelirse kazanırım önemli olan sende tup var mı suyun içinde olduğun için dalgıç tüpü ile karıştırma
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, Y/F ve BofA kapanışta fazla almadı yani satışı fazla azaltmadı, en iyi alıcı Piyasada malı taşımaya karar vermiş görünüyor, gerçi alışı 3.2 mlyr dan 2.8 mlyr a düştü,
    Yf, bofa,info nun bu satışı ile endeks %2-3 eksi kapatırdı. Karşı ayaktan dağınık olarak alındı bence..Perşembe faiz kararı piyasayı rahatsız edecek bir karar değil..En azından piyasa öyle bir beklentide.Salı çarşamba baskı yapıp Perşembe karar ile de piyasayı alabilir...Bakalım akşam vadelide kapananlar vardi mı...
    TL de de olsa zirveler psikolojisiyi yoruyor doğal olarak. Yukarıdan maliyeti olanlar bugün panikle satmıştır....Son saat satışı biraz bundan oldu bence

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    19.02.24 Pazartesi

İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı en yükseğini gördü fakat en yüksek kapanışı yapmadı..

XU030YVADE , 10123.50-9888.75 gördü 9918.75(uzlaşma 9913.75) kapattı. -%0.39

Alemin şorterlerine tebrikler

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=355

mesaj 2833 ten devamla,

sayın mert 45, dediğinize istinaden, tamamlamak için, grafikte a mavi ovallerde 1, 2, 3, 4 bmlge tanımları, orada 3 bölge doldurduk, 4.bölge ise henüz dolmadı ancak bunun için zaman analizine göre 3 haftam daha var, bu gün ise 10003.xx görsekte 9992.xx den alt/üst idik,..
    bu aşağı geliş o seviyeden,..9992.xx den,...

yine de kamyon şöför gereği verdiğim 5 liğe göre ihtiyatlı olmak gerekir,..

yinede dedğinizi desteklemek için seçim öncesi son bir bölgem daha var,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pıst 100 dolar bazlı 3.02 üzerinde kaldığımız sürece 240 dk grafta formasyon hedefim 3.12-3.13

Sabah bu formasyon olayından bahsettim burada şimdi böyle teknik anlamda yorumladığımda bazı dangalaklar var teknik yorumlama yaptığımdan rahatsız veya benim üzerime algı yaratmaya çalışıyorlar çünkü adamlara red leyin beni diyorum hala okuyorlarşimdi anlatmak istediğim olay şu şuraya gelirse bu buraya gelirse bu bant üzeri bant altı diye buraya neden yorumlama yaptığımı graf üzerinde anlatayımda bu vatandaşlar utanırda bir daha konuşmazlar.

graf yukarda sabah bahsettiğim formasyon bofa banka raporu kırıyor gözüküyor saatlik kapanışlarda var ben oyunumu görüyorum ok bölgesi stop bölgem yani formasyon aşağı dönüş orada hamlemi ayarlarım ama burada formasyondan bahsettiğim için 3.02 önemini belirtiyorum yani altı sıkıntılı demek maliyete göre stoplos bölgesi.
    bir dahada bu konuyu önüme getirmeryin algıcı çocuklar inşallah anlata bilmişimdir .
    FORMASYON AVCISI 53

6. birçoğu nakite geçiyorum vs diyor da bilindik bir şey 3.10 usd direnci eee kardeşim bu döngü yıllarca böyle mi sürecek 3.10 a gelince sat !!

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Piyasada net 2.8 milyar TL alış yapacak para var mıymış ? [emoji848] [emoji3526]

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6.5 idi
    Bastılar tepeden
    Sen onu alış değil 4 satış ganesine yaz

8. Ekonomim.com
    @EkonomimCom
    ·
    22d
    Reuters: Türkiye-Rusya arasında ödeme krizi yaşanıyor

Türkiye'nin Rusya'ya gönderdiği birçok ürünün ödeme tahsilatında zorluklar yaşanırken, Rus petrol şirketleri 2-3 haftadır Türkiye'den ödeme alamadıklarını ifade ediyor

https://ekonomim.com/gundem/turkiye-...-haberi-730492

buda piyasanın kafasını bulandırmış olabilir
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 608/1015 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •