Sayfa 275/529 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Şöyle getirsinler 16 lara doğru da malları fulleyelim, nasıl olsa 20 lerden geri veriyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şöyle getirsinler 16 lara doğru da malları fulleyelim, nasıl olsa 20 lerden geri veriyorum...
    Endeks 12 K olalcak abi net bilgi

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Endeks 12 K olalcak abi net bilgi
    Seçimden önce fazla salmazlar diye genel bir kanaat var herkeste...Öyle olursa 2 tur daha yaptırır bunlar. İyi takip et, çıkar şu zararını...Haber bitmez bunlarda, zulada daha neler var kimbilir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yaptığı temel paylaşımların hepsi algı çalışması. TFRS ile vergi dairesi bilançosunu aynı sanan finansal bir okuryazarlık; santraldeki jeneratörü santralin kendisi zanneden sektörel bilgi; memleketin her tarafı linyit dolu iken sabah akşam rezerv konusunu getirmek suretiyle içine düştüğü zavallılık...

Yazsan forum sayfalarına sığmaz. O bakımdan fazla da dikkate almamak gerekli üstadım. Bırakın yazsın...
    --biri hakkında eleştiri yaparken önce üslubunu düzelt...sonrada ilgili yazı-yazıları alıntı yaparak hatalarını göster...bunu yapamıyorsan, yaygara-polemik ile üste çıkmaya çalışan boş biri olursun...

kikiriğe ......... ilk önce 18.53 ile 16.62 aralığı sınanacak..

sonrasına silahlar çekilecek... ya vuracak ya da vurulacak..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    sonrada ilgili yazı-yazıları alıntı yaparak hatalarını göster...
    O, alıntı yaptığın mesajdaki konularla ilgili yazılarını kabul etmiyorsun yani...Bu sefer "kumda oyna" demesen de kıvırdın yine...

Evet, kabul ediyorum, an itibariyle fiyatlamalar seni doğruluyor ancak bak söyleyeyim tek 1 günde hepsi çöp olur...Zaten 20-25 Tl.lerden sonra benden başka da kimse kalmaz burada...İlk gidecek de sensin adım gibi eminim...

Akşam akşam moralin bozulacak ama ben buradayım, hep burada olacağım...O petrol buraya buraya gelecek...

7. [QUOTE=esozcan;6717701]kikiriğe ......... ilk önce 18.53 ile 16.62 aralığı sınanacak..

sonrasına silahlar çekilecek... ya vuracak ya da vurulacak..

kol kesmeden sonra şimdide bacak kesme hareketi yapıyor,

Sayfa 275/529 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •