Sayfa 654/1015 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop LIX

dayıııı akşam akşam 10093.....şorttttttttttt kontratları açmaya başladım......Allah affetsin.....palanın parasını almaya devam......

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

@rosense, paylaşım için teşekkürler,

Son 1 haftadır, shorter İş Yatırım sürekli short kapatıyor, Bu tarafta shortçular için BofA nın hamlesinden daha çok İş Yatırımın kapanması daha tehlikeli, Longer TEB ise sürekli longa ilave yapıyor,
    Diğer short torbasına da yeterince shorter toplanmışa benziyor, önümüzdeki günler shorterlar için kötü geçebilir!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    noluyor yaw benim afyon daha yeni patlıyor anca kendime geliyom

konu ne dilber kim.

başlatma afyonuna

adam bize dilber gibi kıvırıyorsun deyor... siz hiçbirşey yapmıyonuz

4. Yıl , O yıllar ...1980 ler

Dönemin Cumhurbaşkanı Kenan Evren,Başbakanı Turgut Özal ve meşhur etkin ve yetkin bir gazateci ..

Bir resepsiyonda beraberler ,gazeteci gecenin sonunda Kenan Evren e ,Sayın Cumhurbaşkanım dolma kaleminiz çok şık güzel anı olarak alabilir miyim diyor ,Kenan Evren sert bir şekilde ,bu bir devlet başkanının hediyesidir veremem diyor ...gazteci bozuluyor tabii ..çıkışta ..Turgut Özal gazeteciyi yanına çağırıyor ve çok şık bir dolamkalem veriyor ve kulağına fısıldıyor ..bu ülkeyi ben yönetiyorum ve bu kalem çok ama çok daha değerli ..hediyem olsun ,hatıram olsun ..diyor...
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayıııı akşam akşam 10093.....şorttttttttttt kontratları açmaya başladım......Allah affetsin.....palanın parasını almaya devam......
    Maşallahın var tohatlı abi, palayı evire çevire boyuna parasını alıyın, herifi akşam bari rahat bırak yahu zabaa bize bişii bırakmıycan,
    Yarın biz kimin parasını alıcuuuk
    Hamdım Piştim Yandım

Astor, Hollanda'ya güç transformatörü ve Burkina Faso'ya dağıtım transformatörü ile beton köşk satışı anlaşma yaptı. İki sözleşmenin toplam bedeli yaklaşık 5 milyon euro seviyesinde.............

bu astor şişirdikçe şişirdiler.....tıpkı sasa gibi nadasa gireceği gün takip edip şort poz açacan.....zenginlik bunda....... birilri astorda malı götürdü.....yatırımlar da yapıyor..... uzun süre kendine gelmez..... zamanlama çok önemli.....şimdi değil tabi......

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başlatma afyonuna

adam bize dilber gibi kıvırıyorsun deyor... siz hiçbirşey yapmıyonuz
    Ben öyle bir şey demedim yahu Palayı kıvırıp ikiye katlar demek istedim

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    çok uçurmasın belki şort olan vardır
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post6718822

Kusura bakma

10095.00
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 654/1015 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri