Sayfa 659/1015 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Viop LIX

1. UFUK burada 2 TL iken söylenmişti ama gün içi alım satım 2-3 kere açılıyordu. KRVTS %10 ortağıydı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. İşin özü, kaçan baluk nedendir bilinmez hep büyük oluyor ariston abi
    Geçen sene yaprk diye bi hisse vardı trade ederken elimden bi kaçırdım gidiş o gidiş, belki işci abi hatırlar
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bu İşyat'ın 6650 maliyetle 26262 şort pozu varsa, neden bugün Bist100'de 250 milyonTL alışta anlamadım.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin özü, kaçan baluk nedendir bilinmez hep büyük oluyor ariston abi
    Geçen sene yaprk diye bi hisse vardı trade ederken elimden bi kaçırdım gidiş o gidiş, belki işci abi hatırlar
    Evet içerdeki inekleri satsan fazlası ile kurtarıyordu.

Genede in cin top oynayan ama ucuz olanlardan 500 liralık 1000 liralık ara ara alıp biriktirmek lazım. Borsada tabelanın değeri 1 milyar TL deniyor hatta daha da fazladır, onu alıp halka açılmak isteyen ama sıra verilmeyen bir şirket ile birleştirme işi varmış. Taksi plakası veya eczane lisansı gibi.

5. Pardon Xutum olacaktı. Bist30'a bakmak daha anlamlı olur.

6. https://arastirma.isyatirim.com.tr/2...en-21-02-2024/

Gece gece yine iş yatırım raporu erken yayınlamış. Aynısını pazarı pazartesiye bağladığı gece yapmıştı ve pazartesi günü hareketlilik yaşamıştık. Bakalım yarın(çarşamba) ne yaşayacağız.

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    https://arastirma.isyatirim.com.tr/2...en-21-02-2024/

Gece gece yine iş yatırım raporu erken yayınlamış. Aynısını pazarı pazartesiye bağladığı gece yapmıştı ve pazartesi günü hareketlilik yaşamıştık. Bakalım yarın(çarşamba) ne yaşayacağız.
    Geçen Serhat Gürleyen çok olumlu değildi ama kurumsal olarak long tarafını destekliyor olabilirler. Holdingleşme sürecinde benzer şirket filan deyip maksimum değerden holdingleşmeye gitmek isteyebilirler.

Bu arada sanki piyasadan ISATR ISBTR topluyoprlar gibi. Davalar vardı onlara karşı tedbir de olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    https://arastirma.isyatirim.com.tr/2...en-21-02-2024/

gece seansı kapanışında teorik fiyatla fark 360TL. sabah 09:55e kadar farkın daha da artacağını varsayarsak yine pztesi günkü gibi gapli bir açılış bizi bekliyor. iş yatırım yine erken gönderdi raporu.

Sayfa 659/1015 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •