Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    olumlu sonuçlanmasını temenni ediyor ve bekliyorum da...eğer iş ciddi olmasaydı gidip de para verip değerleme şirketine değerleme yapmazlardı...demek ki her iki şirketin de bir ön uzlaşısı var...bunun mart ayı içinde sonuçlanması bize güzel moral olur...avrupa pazarında daha da kökleşmesini sağlayacak bu adım...büyümeye ciddi katkıları olacaktır..
    keko hocam sizi algyo dan bu yana takip eder çok emeğinizi ve ekmek yedirdirdiniz çok teşekkür ederi.
    sizce brksn da kısada hedef nedir. orta ve uzun vadeyi tahmin edebiliyorum.. tşk ytd.

Alıntı Originally Posted by why-not Yazıyı Oku
    keko hocam sizi algyo dan bu yana takip eder çok emeğinizi ve ekmek yedirdirdiniz çok teşekkür ederi.
    sizce brksn da kısada hedef nedir. orta ve uzun vadeyi tahmin edebiliyorum.. tşk ytd.
    arkadaşlar bu günlerde bu soruyu bana çok soran oluyor...ben de herkese aynı cevabı veriyorum...berkosan gibi hisselerin önü açıktır...nerelere gideceğini kestirmek zordur...geçen günlerde sanfm ile bir karşılaştırma yaptım...finansallarımız ve karımız ve öz kaynaklarımız ondan çok daha iyi olmamıza rağmen onun fiyatı şu anda 64 tl dedir..biz ise şu anda 42,92 deyiz...yani biraz güçlü bir tahta yapıcımız olsa belki de arkanlarımız ile karşılaştırdığımızda bizim fiyatımız 70-100 tl aralıklarında olabilirdi..bu kısadaki fiyat biraz da tahta yapıcımız ile ilgilidir...

berkosan gibi hisseleri çok uzun tutmakta fayda var...kısada aha pili dediğiniz bir vakitte bir de bakmışsınız ki güçlü bir atak yapabiliyorlar..o yüzden de kısada benim bir hedefim yok...orta ve uzunda ise bu hisse zaman zaman düzeltmelere uğrasa bile tekrardan yeni zirveler yapmak için çıkacaktır...bu tür karlı ama düşük sermayeli hisseleri piyasamız çok seviyor..bunlarda her türlü fiyat mümkündür...

benim kişisel ve net bir öngörüm yoktur..tek bildiğim potansiyelinin olduğudur...bu yüzden de tutmaya devam ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by why-not Yazıyı Oku
    dostum eğer algyo dan beri beni takip ediyorsanız vede bunu hakkıyla yapmışsanız şu anda sizin de bir milyoner olmuş olmanız lazım... çünkü beni takip edip de milyoner olmayan bildiğim kadarıyla kalmadı...kazandıklarınız size hoş helal olsun...afiyetle yemek nasip olsun...karşılık vermek istiyorsanız da benim ücretimin bir dua olduğunu biliyorsunuzdur...

sizin gibi değerli ky dostlarım ile kazanmak bana her zaman keyif vermiştir...başkası gibi bilgi saklamayı sevmiyorum..ky ları da hor görmem...çünkü ben de oralardan geldim..borsanın her türlü cemeresini çekmiş biriyim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum eğer algyo dan beri beni takip ediyorsanız vede bunu hakkıyla yapmışsanız şu anda sizin de bir milyoner olmuş olmanız lazım... çünkü beni takip edip de milyoner olmayan bildiğim kadarıyla kalmadı...kazandıklarınız size hoş helal olsun...afiyetle yemek nasip olsun...karşılık vermek istiyorsanız da benim ücretimin bir dua olduğunu biliyorsunuzdur...

sizin gibi değerli ky dostlarım ile kazanmak bana her zaman keyif vermiştir...başkası gibi bilgi saklamayı sevmiyorum..ky ları da hor görmem...çünkü ben de oralardan geldim..borsanın her türlü cemeresini çekmiş biriyim...
    hocam dualarım her zaman sen ve sizingibiler için. milyoner olmasakda çok borç kapattık çok şükür ytd.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •