Hedef portföy hda ile çarpmaya devam ediyor
Hedef portföy hda ile çarpmaya devam ediyor
Ben enerji tarafının çözülmeden AI işinin balon olduğuna kanaat getirdim. Sizin görüşünüz nedir?
GPT ler inanılmaz GPU kullanıyor ve bu devasa enerji yükü demek. Enerji işi darboğaza gidecek AI büyüyecekse. Trilyon parametre ne demek? ne kadar enerji? Mevcut enerji kaynakları ile bu sürdürülemez!
![]()
Son düzenleme : friendly_1980; 22-02-2024 saat: 12:04.
arkadaş sen zaten hep böyle kendi kafana göre tuhaf alakasız bağlantılar kuruyon, kendine göre bi dünyada yaşıyon. he tamam enerji bulamayacaklar AI dünyada çökecek: )) harbiden 15 yaşında falansın muhtemelen. bak sana bir abi tavsiyesi, görüş yazmak yerine sadece dinle şimdilik. yatırım işinde basitlik sadelik şarttır. normalde seni yazdığın bir yığın gereksiz,mantıksız, ütopik şey yüzünden engelledim mesajlarını görmüyorum ama engeli geçici olarak kaldırıp bakayım dedim bir gelişme varmı diye, yine aynı tas aynı hamamsın. görüş sormayı bari öğrenmişsin, bu da bir gelişmedir. dilerim daha iyi olursun.
bu arada engellediğimiz kişilerin bizim mesajlarımızı hala görüp cevap yazabildiğini bilmiyordum. bence kötü bir algoritma anlayışı. forum yönetimine bir yazayım bu konuyu.
Yer İmleri