yavaş be heyvan be...
İlk an hareketi önemli değil. Kapanış görmeden anlamsız
Originally Posted by *Bozkurt Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez. Abka abinin x12 hissesini bulana kadar aramalara devam edecüüğ Ben o kaadın tüp olduğunu düşünüyorum Inad etme gel seloya,sanada anten var
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by EMLAK yavaş be heyvan be... Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Salın bir Adana'da bizim mah. var zannımca. Saygılar
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by işçi74 Inad etme gel seloya,sanada anten var Ben gelürsem elenktürük çarpar, çekim gücüm yüksek biriyim
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by pisyedili01 Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Saygılar Gecmis olsun hocam,hol bol ılık ne bulduysN iç,gercek bal da kesiyor,,istirahat olmazsa zor geçer
Originally Posted by pisyedili01 Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Saygılar önceki hareketlerin aynısı olur diye düşündüm ilk önce yukarı sonra aşşağı yine aynısı oldu. kapanış önemli bakalım.. hayırdır hastamısın ?
spot ile vadeliyi fiyatı eşitleyecem çabası var..
Forum Rules
Yer İmleri