Sayfa 733/1015 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop LIX

1. GARAN, YKBNK ve AKBNK'da muhtemelen kalan para ile vadelide long olundu.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Doğrudur eskiden paşa dedelerimiz filan bakan olaydı karıştırmazdık.

Dahiliye nezareti iç ,Hariciye nezareti dış dan aklımıza gelir ha böbrek mi hemen dahiliciye filan gideyim babında.

Bu arada harbiden şeker gibi .rengi güzel. yeşil ve mavinin tonlarını severim.Duble alacağım o renkleri sevdiğim için.

Ayasofya ağabeyim karıştırabilir.Böbrek içde olan organımız Sxxxx ağabeyim.

dahiliye falan hak getire.

seneler önce komşu ben anlamıyom diyerekten kapıya geldi cildiyeciden randevu alıver diye uygulamadan

2 saat cildiyeci aradım.. aradım.. baya aradım

bulamadım tabi..

kadın sen anlamıyon bu işten dedi verdim telefonu eline.

sonraları yolda gördüm beni durdudu meğerse zührevi hastalıklarmıymış neymiş bölümün adı

ben ne bilem dedim ya. o kadar hasnateye gidiyolar insan bi bakar tabelaya ben nereye giriyom diye.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bilançoyu incelemek lazım,stok değerleri yükselmiş, banka borcu çok artmış...henüz tam incelemedim.

YTD
    abi şu durumda bile %15 özkaynak artırmayı başarmış. özetine baktım. bence çok kötü geçen bir yılda çok iyi bir gösterge.

zarar yazsa kimse şaşırmazdı. hatta özkaynak satıp yatırımlara yönlendirse yine kimse şaşırmazdı.

bence olmuş

4. Ereglide bilanço gelmiş, darısı seloya diyelim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Novalgin ampul,al e de dursun,kır çay bardağına azcık şu ile karıştır,iç 10dakkaya ayağa diker adami
    ciddi başağırısı olursa bende anca ozaman içerim ağrıkesici onuda parol birayla gömüyorum gidiyor.

dediğin aklımda olsun ama..

sanırım sende doktordun ?

6. Memedabi en son ne zaman görüldü buralarda?!

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ciddi başağırısı olursa bende anca ozaman içerim ağrıkesici onuda parol birayla gömüyorum gidiyor.

dediğin aklımda olsun ama..

sanırım sende doktordun ?

Yok hocam,eskiden gripin icemezdik,babam evde sürekli bulu dururdu,reçetesiz satılıyor hala,

Çok iyi ağrı kesicidir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Cool

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi şu durumda bile %15 özkaynak artırmayı başarmış. özetine baktım. bence çok kötü geçen bir yılda çok iyi bir gösterge.

zarar yazsa kimse şaşırmazdı. hatta özkaynak satıp yatırımlara yönlendirse yine kimse şaşırmazdı.

bence olmuş
    Hayırlısı olsun..!

YTD

Sayfa 733/1015 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •