Sayfa 740/1015 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Belli değil
    kaptırdık amiralleri hiç sorma
    bugün içime doğdu, hatta buraya da yazdım
    yabancı raporları sat hedef 21 demişti
    goldman sak mı ne
    hatun dün dastille önündeki 1 ü silmiş olmasınlar demişti : he:
    emlak gibi alkolik olacağız

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    kaptırdık amiralleri hiç sorma
    bugün içime doğdu, hatta buraya da yazdım
    yabancı raporları sat hedef 21 demişti
    goldman sak mı ne
    hatun dün dastille önündeki 1 ü silmiş olmasınlar demişti : he:
    emlak gibi alkolik olacağız
    Sağlık olsun....Ben diri durunca bir hikaye var dedim ama bedelsiz aklıma gelmemişti..

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Holding işi başka bahara kaldı galiba. Güya yıl sonuna kadar sekillendireceklerdi.
    O iş bir duruldu sanki. Haber de yok.
    Daha doğrusu vardır da bizim haberimiz yoktur. Pat diye düşer bir ara
    Ama hangi ara tabi bilinmez...

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Palişkona söyle geri dönüp benim 10008deki alışı versin öyle devam etsin coşkuya
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post6719200

https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post6722171

Kusura bakmıyorsun umarım ..sen benim eski bir dostumsun

Palişkoo işte ..söz dinletemiyorum ...kadın milletine gücüm yetmiyor
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aselsan ile telekom tahtasını bırakmıyor, oradan destek geliyor her sıkıştığında
    petkim ve ekg'ye düşüş gelmiyor
    arabacılarıda almış yanına
    thy280-282 aralığını destek yaptı, orada hamleye başladı (bugün direnç olan 287 deki çizgi, yarın 285 oluyor ve sanırım açılış ile birlikte desteğe gelecek )
    bankaları daha fazla satamaz (blok satışlardan korkulmaz, piyasa malı karşılamış demektir, 3-5 aracı kurum satışa gelmiş ise ondan korkacaksın, satış genele yayılmış demektir )
    tüpraş dersek... onuda başka veremez, zaten ben tüpraşın doğru dürüst düştüğünü görmedimki, 50 den 1500 e geldi
    SPK, Türkiye İş Bankası ve Hidropar Hareket Kontrol'ün bedelsiz sermaye artırımı başvurusuna olumlu yanıt verdi
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören iki şirketin bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, onay verilen bedelsizlere ilişkin detaylar şöyle:

Türkiye İş Bankası (#ISATR, #ISBTR, #ISCTR, #ISKUR)

İş Bankası SPK onayının arından, 10.000.000.000 TL değerindeki mevcut sermayesini, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 15.000.000.000 TL artırarak 25.000.000.000 TL'ye çıkaracak.

Hidropar Hareket Kontrol (#HKTM)

Hidropar, 70.000.000 TL değerinde bedelsiz sermaye artırımına gidecek. Bedelsizde kullanılacak miktarın tamamının iç kaynaklardan kullanılacağı işlem sonrası şirketin sermayesi 35.000.000 TL'den 105.000.000 TL'ye yükselecek............

ADAMLAR YARIN İŞBANK BU GAZLA GİDER......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Palişkona söyle geri dönüp benim 10008deki alışı versin öyle devam etsin coşkuya
    eregl topiğini darmaduman etmişin bi sakin
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aselsan ile telekom tahtasını bırakmıyor, oradan destek geliyor her sıkıştığında
    petkim ve ekg'ye düşüş gelmiyor
    arabacılarıda almış yanına
    thy280-282 aralığını destek yaptı, orada hamleye başladı (bugün direnç olan 287 deki çizgi, yarın 285 oluyor ve sanırım açılış ile birlikte desteğe gelecek )
    bankaları daha fazla satamaz (blok satışlardan korkulmaz, piyasa malı karşılamış demektir, 3-5 aracı kurum satışa gelmiş ise ondan korkacaksın, satış genele yayılmış demektir )
    tüpraş dersek... onuda başka veremez, zaten ben tüpraşın doğru dürüst düştüğünü görmedimki, 50 den 1500 e geldi
    asels diyince sen, asels benim son gözdem.. niye çünkü türk savunma sanayinin bir numaralı ismi aselsan 7 sene evvel 14 milyar dolar piyasa değeri görmüş şu an 9 milyar, oysa son 7 sene türk savunma sektörü küresel düzlemde kendini kanıtlama bağlamında cehapelilerin bile hakkı teslim etmek zorunda kaldıkları bi gelişim gösterdi.. ama asels hak ettiği yerlerin çok altında kaldı niye çünkü caatsa yaptımları koydu amerika, mesela bi ürün var 300 parça bunlardan 2 tanesinde abd patenti var diğer 298 parçayı üretebiliyor olsan bile o 2 parça yüüznden ürününü 3.ülkelre satamıyosun, lisans onda çünkü anlaşmaya o tür maddeler koyuyor hep.. mesela almanya leopar tankı satıyodu ama bu tankı ne yunanlılara karşı kullanabilirsin ne pkkya karşı kullanabilirsin diye şart koşuyordu hatırlarsanız

şimdi bi nato anlaşması imzalandı, bi mutabakat kuruldu bunun bis sürü boyutu olabiilir, ama asker sayısı bakımından natonun 2.ordusuna caatsa yaptırımları uygulamanın çelişkisi çok belirgin, israil ordusunun gazzede bi soykırım uyguladığının belirgin olduğu kadar belirgin.. caatsa alakalı herhangi bi gelişme asels tahtasında hawai fişeklerle kutlanır.. bu açık

8. 10040.00 kapattı ..mavi ama masmaviii değil ..FSPX 5107.75 ATH görsün +%2 üstü ve bu+%0.01

küstüm palişkoma

https://www.instagram.com/reel/C0rJ50YI_e9/
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 740/1015 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •