Sayfa 753/1015 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Objektif olursak limitin %1 i kadar yıllık üyelik ücreti bence normal.
    Tabii Bonusa çevirip jest yapıyorlarsa şansı kullanmak lazım
    Limitin %1 i olmayabilir belki başka bir kıstas/hesaplama vardır bilemiyorum incelemedim
    Bu durumda Benim extreye yıllık aidat 12.600 tl yansıtmaları lazım o da çok mantıklı görünmüyor

bakalım Martta görürüz extrede burdan paylaşırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu hafta sonu GRİ LİSTEDEN çıkıyor muyuz?

3. #bofa Bankof SAHOL, EKGYO alıyor gibi ama game changer tutarlar değil bence.

https://twitter.com/aalperkarakass/s...577787/photo/1
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Yabancılar önce bankalara ve holdinglere gelecek loading...

5. Hisse vadeliler

Gün içi dip tepe yakınlık

6. Bir sürü yerli telefon üreten var ama borsada REEDR var. Yeni SASA muamelesi görüyor gibi.

Gümrük ile korunan bir sektör.

Casper videosu seyrettim yıllık 1 mlyon notebook üretiyor ve Cep telefonu hattı da var. Hemen hemen her fabrika aynı dedi yetkili. Kartı sokuyorlar hatta, öbür taraftan telefon çıkıyor makinalar ASML diye gördüm Hollandalı şirket.

7. Millet kuyumculara koşmuş.

<<<<<<<<
    16 Şubat ile biten haftada; Kartlı ödeme hacimleri bir önceki haftaya göre %8,3 oranında artış ile 231.3 Milyar TL olarak gerçekleşti. "Market ve Alışveriş Merkezleri ’’ 40.3 milyar TL ile en çok kartlı harcama yapılan sektör olarak ilk sırada yer almaya devam etti.

Sonraki en çok harcama yapılan sektörler ise; 18.6 Milyar TL’lik harcama ile ‘‘Elektrik-Elektronik Eşya,Bilgisayar’’ ve 16.3 milyar TL’lik harcamayla da " Hizmet Sektörleri’’ oldu.

Geçen haftaya göre en çok kartlı harcama değişimi; %67,2 ile ‘‘Kuyumcular’’ sektöründe gerçekleşirken, ikinci en yüksek değişim %38,5 ile ‘‘Bireysel Emeklilik’’ sektöründe oldu.

‘‘Kamu ve Vergi Ödemeleri" ise %3,7 oranı ile en çok azalış gerçekleşen sektör oldu.

Galata Menkul Değerler

8. akkızında sermayesi sanki 5 milyar gibi,
    oda çıkıp bende 25 milyar yapacağım derse,
    bu durumda tüm bankalar sıra ile sermaye artışına gider mi? gider, bilmek imkansız

Sayfa 753/1015 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •