Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Yıl sonuna doğru ekonomi rahatlayacağız Valla hocam vatandaş çok rahat
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
VAKBN arayı çok açtı HALKB geri kaldı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by işçi74 izcmla ikisinin arası da kaldığımda 25almadim marsali,hayatımın en büyük ikinci i kararı idi,sorma hocam yaktı beni izcm İzocam da çağrı yapılırken haksızlık yapıldı.
Originally Posted by nohut İzocam da haksızlık yapıldı. O zamanki spk başkanı sagolsun,hala okuyorm arkasindan
Originally Posted by EMLAK ariston abi hacı kura çekilişine katılmak için hangi formu doldurmamız lazım. şeytana taş yerine boş kutuları atarsın
Originally Posted by işçi74 O zamanki spk başkanı sagolsun,hala okuyorm arkasindan Oku okuyabildiğin kadar,haklısın. Alıntıyı ben düzelttim,düzeltebilirmisiniz.(mesaj kutunuz kapalı buradan yazdım)
Originally Posted by EMLAK evrim doğanın kanunu tanrıları karıştırmamak lazım. aha almaya başladı... ariston abi hacı kura çekilişine katılmak için hangi formu doldurmamız lazım. Ne ararsan kendinde ara. Duvar da olabilir ama tavsiye etmem. <<<<<<<<<<< Hararet nârdadır, sacda değildir, Keramet sendedir, tâcda değildir. Her ne arar isen, kendinde ara, Kudüs’te, Mekke’de, Hâc’da değildir.
Haydiii palişkoom göreyim seni vur kırbacı koşturrrr yukarıya 10040.00
Hayat hoş gerisi boş
Forum Rules
Yer İmleri