Sayfa 820/1015 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre,

kcaer den bereketli olsun .Allah versin.
    biraz hamsili pilav da ben yedim . 4-5 işlemle
    kısa vade %14 nü aldım.Bereket versin.
    Sağol Bulut Sana da bol kazançlar..
    Temeli de sağlam iyi şirket...Güzel de gitti maşallah..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bugünde tavana gidiyom
    Düğün yapıcan para lazım yatırımcısını koruyan tahta almışın
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sağol Bulut Sana da bol kazançlar..
    Temeli de sağlam iyi şirket...Güzel de gitti maşallah..
    Sen iyi yerden girmişin sana geçen düzeltme olur dediğim gün aşağı sorti yaptı o zamandan yaptığım işlemlerle %14 buldum.Dolar bazlı 2.08-2.10 larda büyük kanal katlaması bitiyor bakalım buradan güzel bir düzeltme gelirse yeniden değenlendirmeyi düşünüyorum.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Aselede maşallah, dayı sen bu işi biliyor..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. TEB yatırım strateji raporu
    ..................................

Enflasyon muhasebesinden fayda sağlayan şirketler:
    #FROTO özsermaye karlılığı güçlü, Gıda Perakendeciler ucuz görünüyor.

Demir-çelik sektöründe marjların tarihsel ortalamalara yükselememesi nedeniyle demir-çelik ağırlığımızı %12'den %7'ye düşürüyoruz ve #EREGL'yi model portföyümüzden çıkarıyoruz.

Havacılıkta yolcu biletleme ücretlerinde normalleşme öngörüyoruz ancak #THYAO güçlü yukarı yönlü potansiyeli nedeniyle portföyümüzde kalmayı sürdürüyor.

Telekomünikasyon sektöründe #TCELL yerine #TTKOM'u tercih ediyoruz çünkü #TTKOM'un düşen enflasyondan fayda sağlayacağını düşünüyoruz ek olarak #TCELL'in temel katalizörlerinden biri olan Ukrayna operasyonlarının satışının sona ermesi de bu tercihimizi pekiştiriyor.

#VESBE, enflasyon muhasebesi kurallarına göre bile en ucuz dayanıklı tüketim hissesi olarak öne çıkıyor.

#FROTO, otomotiv sektöründeki en kârlı seçenek ve hisse senedi için pozitif net kar ivmesi bekliyoruz.

Perakende tarafında, yabancı kurumsal fonların da tercih ile #BIMAS ve #MGROS'un daha yüksek çarpanlar elde etme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyoruz.

#PETKM, #TUPRS'a karşı tercih ettiğimiz emtia oyuncusu olmaya devam ediyor.

#CCOLA, genişleyen coğrafi kapsama alanı ve Türkiye'de enflasyon muhasebesine karşı daha fazla bağışıklık sağlaması sebebiyle portföyümüze yeni giren hisse oluyor.

Bankacılık sektörü ağırlığımızı %18'den %15'e (yüksek ağırlıktan piyasa nötr seviyeye) düşürüyoruz. Son bankacılık sektörü notumuzda belirttiğimiz gibi, bankacılık karlılıklarında anlamlı bir toparlanmanın muhtemelen 2024'ün ikinci yarısına doğru gerçekleşeceğine inanıyoruz.

Bu zaman dilimi Türkiye'nin yerel seçimlerinin sonuçlandığı; enflasyonun zirve noktasının görülüp geride kaldığı; ve FED'in olası faiz indirim takviminin netleşeceği bir dönemi kapsıyor. Fırsat maliyetlerinin hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için hâlâ yüksek olduğu göz önüne alındığında, yatırımcıların Türk bankalarına yatırım yapmadan önce zamanlarının olduğuna inanıyoruz.

Tavsiye ettiğimiz bankacılık hisseleri #ISCTR ve #YKBNK olmaya devam ediyor" denildi.

6. ereyliyi 50 liradan kim bastı gene suyun içine.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sabır en büyük silahımız dayı,Sabır edip nasibimizi yicez
    Kazanmanın sırrı dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Ayıpsın başkan. Ne zaman ihtiyacın olursa...

Bozkurtun gençliği mi yoksa bu

Sayfa 820/1015 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •