Sayfa 886/1015 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    9849.....................ŞORTLAR KAPATILDI........Yeniden LONGGGGGGGGGGGG.....
    üstad maşallahın var tokat manyağı yaptın zavallı palayı ..ziyade olsun

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok abi en fazla ütülürüz, nolcak ki yani borsada fırsatlar hiç bitmez başka zaman kazanırız.
    O değilde tam eşekleri yarıştıralım dedik endekisi düzeltmeye başladı herif
    Seninki baya açtı makası, aramızda lot başı 10 taleden fazla oynuyo
    bende fener harici tahta yok geçen hafta burada paylaştım büttün pozisyonları kapatıyorum diye.
    2.50-302 güzel kar taşıdığım tahtalarda .Arada 2-3 tahta destek dirençte trade ediyorum .
    bakalım düzeltmenin boyutuna duruma göre alım için beklediğim tahtalar var.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    17 den sonra gerçek yüzü neymiş görecez bakalım ..yarın da sakat

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende fener harici tahta yok geçen hafta burada paylaştım büttün pozisyonları kapatıyorum diye.
    2.50-302 güzel kar taşıdığım tahtalarda .Arada 2-3 tahta destek dirençte trade ediyorum .
    bakalım düzeltmenin boyutuna duruma göre alım için beklediğim tahtalar var.
    Evet yazını gördüm, hatta sana takılmıştım abi ne kadar malın varmış tahta devre kesicekti deye
    Bende EREGLTUPRS ikilisi var, endekis düzeltmeye yeni başladı bakalım nereye kadar salıcak endekisi palişkom, ben 8300 diyorum lemur abi 8bin dedi, yanındaki arkadaş 7500 e kadar basarlar dedi, senin bir tahminin var mı sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

5. Hisse vadeliler dip tepe durumu

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    VATANDAŞ elle çizmiş ELLİOT analizini .....

Buna göre pala nisan vade longcu mu?
    Nasıl yorumlar abilerim...?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    üstad maşallahın var tokat manyağı yaptın zavallı palayı ..ziyade olsun
    Teşekkürler eyvallah....9871......şort...... pislik Pala'nın parasını almak güzel oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet yazını gördüm, hatta sana takılmıştım abi ne kadar malın varmış tahta devre kesicekti deye
    Bende EREGLTUPRS ikilisi var, endekis düzeltmeye yeni başladı bakalım nereye kadar salıcak endekisi palişkom, ben 8300 diyorum lemur abi 8bin dedi, yanındaki arkadaş 7500 e kadar basarlar dedi, senin bir tahminin var mı sindoma abi
    pıst 100 sabah dolar bazlı ara destek 2.94-2.93 bandı verdim benim graflarda 2.94 lerden yukarı aldı , bu bölge çalışmazsa kanal dibi 2.90 lar mevcut.fıch havuçu mevcut 8 martta onu kullanırlar bakalım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 886/1015 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •