Sayfa 898/1015 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kaybıma üzülmüyorum da ..longtan kazançta iken bile bir viopçu olarak longtan hazzetmiyorum diye yazdım ..bu şortu nasıl kaçırdım ona yanıyorum ..dün tepe bugün dip yaklaşık 45bin point ..manyak ötesi bir hareket ..ki -hemen hemen belliydi
    akşam seansında da fırsat vermişti.

sağlık olsun.

borsacının en değerli şeyi zaten parası değildir. psikolojisidir.

hala bir ton fırsat var. gördükçe iştahım açılıyor. ya rebbim nu nasıl dopamin iğnesi

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ne söylentisi ? bizde bilsek

şimşek gidici ise... onu biliyoruz zaten zamanını kestiremiyoz sadece
    o mesele, ayhan başgan ile bizde... çalışmalarımız son sürat devam etmekte

elimzide yeterli miktarda usdtry long yok... onnarı biriktirdiğimizde, çekeceğiz fişi

3. #SONDAKİKA | Rusya, Fransa’nın Ukrayna’ya asker göndermesi durumunda NATO ile savaşa girileceğini açıkladı.

“Asker gönderme konusundaki açıklamaları doğru ise NATO ile savaş kaçınılmaz”

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    #SONDAKİKA | Rusya, Fransa’nın Ukrayna’ya asker göndermesi durumunda NATO ile savaşa girileceğini açıkladı.

FRANSA'ya ne olmuş dostum ? yırtık dondan çıkar gibi, 2 sene sonra neden müdahil olma ihtiyacı hissetmiş ?

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    #SONDAKİKA | Rusya, Fransa’nın Ukrayna’ya asker göndermesi durumunda NATO ile savaşa girileceğini açıkladı.

Trump gelirse, Avrupa Putinin kapısına yalvarmaya gider artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şişecam bugün 1 milyon lot geri almış.

şu ortamda "ne diyo bu? öyle saçmalık olmaz" dersin.

ama bir şirket var ki devasa yatırımlar yaparken bunu yatırımcısına hissettirmeden iç kaynaklardan yapıyor, temettü ödüyor, geri alım yapıyor. dünya devi olma hedefi var.

yarın tabelayı 500 yapıp, 50 tl temettü açıklasa ben şaşırmam. o zaman zaten iş bankası da 3 haneleri görmüş olur.

ekleme: tekfen de geri alım yapmış. tabii onun için bu kadar iddialı olamam.

7. Bak şimdi akşam seansında aşağı gidiyor malak. Ovlum yarın tepki verecez daha ne şortu

biraz da müzük

lingo lingo şişeler

https://www.youtube.com/watch?v=mr2lM3-s2iU

Sayfa 898/1015 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •