Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ömründe gittiğin, 3-5 kere meyhane fazlası yoktur.

Rakı sofrasını, adabını bilmediğin zaten çok belli.

Şuna sarhoştum hatırlamıyorum deyip, kıvırmasan.
    Ah be reha gaya nerelerde içtiğimi bilsen la ben bu dünyaya boşa gelmişim diye ağlarsın
    Şu ülkede 50 den fazla ilde içmişimdir çoğu yer o bölgenin nezih yerleridir.

Ama ömrümde üniversite yıllarını çık 3 kadehi hiç geçmemişimdir. İçkiyi kendime eziyet veya zarar verecek şekilde içmemiçenede şaşarım ne karaciğer ne dalak bırakmıyorlar son yılları içtiklerinin burnundan gelmesiyle geçiyor.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ah be reha gaya nerelerde içtiğimi bilsen la ben bu dünyaya boşa gelmişim diye ağlarsın
    Şu ülkede 50 den fazla ilde içmişimdir çoğu yer o bölgenin nezih yerleridir.

Ama ömrümde üniversite yıllarını çık 3 kadehi hiç geçmemişimdir. İçkiyi kendime eziyet veya zarar verecek şekilde içmemiçenede şaşarım ne karaciğer ne dalak bırakmıyorlar son yılları içtiklerinin burnundan gelmesiyle geçiyor.
    Görmemiş gibi ciğere ne b.k yemeye saldırıyorsun o zaman, nezih yer müdavimi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Bende bir kere İstanbul sahil şeridinde alkollü balık restoranına gittim. Adam ne yersiniz dedi. Benim Konya'da bildiğim balıklar hamsi istavrit levrek alabalık ötesi yok. Bana ızgara alabalık geldi. Ama masada mezelerden yoğurtlu balık ızgara vardı adını bilmiyorum bir balık o kadar mı lezzetli olur. 3-4 saat boyunca rakı içtiler. Ben de Ayhan başkan gibi masaya gelen her şeyi silip süpürdüm. Belki içebilirdim ama otelde başıma bişi gelir korkusuyla içmedim.

İlginç arapların teklifi düşük kaldı kaybedecekler diye süperlig yayın ihalesi iptalmedilip yeniden teklif istenmiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Görmemiş gibi ciğere ne b.k yemeye saldırıyorsun o zaman, nezih yer müdavimi.
    Ciğerde güzeldi ve severim yerim
    bir halt olacağı yok.

6. Ben alkol alıp da ağzının tadını bilmeyen görmedim. Adamlar bizim ziyafet dediğimize dönüp bakmıyor. Hatay İskenderunlularin sos çeşidi kadar Konya njn yemek çeşidi vardır. Ya da içenlerin meze çeşidi kadar Konya'da yemek çeşidi vardır.

7. Bir haftadır vantuz Ayhan başkanın Güneysu ve Reha başkanı aç bıraktığı şu rakı masası olayını gündeme getirmeye çalıştım. Bugün gündeme geldi. Bence vantuz Ayhan başkan ciğeri komple ekmeğin arasına koyup yedi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ciğerde güzeldi ve severim yerim
    Önünde daha çatal değmemiş 5 çeşit meze var kavun hariç, mezenin daha devamı da vardı.

Benim bildiğim nezih yer müdavimleri, önündeki mezelerden alır, masanın teee.... öbür tarafındaki ciğere saldırmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 831/1002 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •