Sayfa 76/1004 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hocam senin gün boyunca sürekli emir değiştirip dediğin yerler resmen nokta işareti oldu. o dediğin yerlere kadar short neden kovalamadın ? yerine long denemesi yapdın ?
    emlak abey long denemesi yapamadım ki 1.5 puanla almadı beni trene. riski az yerlerdi kısa trade için. 9.950 civarı da riski az olan yerler. asıl altın vuruşu Xu100 yeni tepe yapabilirse yapacağım. yani uzun süre tutacağım pozu ya da kısa sürede stop. bugün globalde ve biz de mini tepe gelebilir beklentimi paylaştım. ya da bitti teyidi gelince (Xu100 8.917) girişeceğim şort poza. bir de aldığım 110 puana zarar vermeyeyim dedim. fazlası bize bugün çokmuş kısmet gari emlak abeyim.

2. DarkWeb Haber
    @Darkwebhaber
    Tayland'da 3 bin 500 maymun bir şehri ele geçirdi.

https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...43221643235513

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    ABKA https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6099819
    sindoma53 https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6254515

lütfen kavga etmeyin, gerekli yazıları kaçırıyorum..
    Ykbnksını 2 liradan aldım...3.69 dan sattım...doğrudur..oradan GARNTİYE geçtim...Bu dediklerin 3 yılı kapsayan 100 işlemlik tradelerdir..sen nerede takılı kaldın?

Mesela Hisseyi nereden aldığın değil..önemli olan daha pahalı olsa bile GÜVENİLİR YERDEN ALMANDIR...Bu mantığı anlamadın mı?

Misal EREGLİ yi buradan almak yerine(45 ) 48.48 üzerinde almak daha güvenilirdir.

4. 9400 lerin düzeltmesi bu hafta yapılmış ve bitmiş olabilir... (9075-9125 aralığında GAP vardı bu bahane ile bu da kapanmış olabilir)... Belki bir ihtimal 8900-9000 aralığı pazartesi-salı günü denebilir...

Sonra kalınan yerden ilk hedef 310-312 dolar seviyeleri olabilir yeniden...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    emlak abey long denemesi yapamadım ki 1.5 puanla almadı beni trene. riski az yerlerdi kısa trade için. 9.950 civarı da riski az olan yerler. asıl altın vuruşu Xu100 yeni tepe yapabilirse yapacağım. yani uzun süre tutacağım pozu ya da kısa sürede stop. bugün globalde ve biz de mini tepe gelebilir beklentimi paylaştım. ya da bitti teyidi gelince (Xu100 8.917) girişeceğim şort poza. bir de aldığım 110 puana zarar vermeyeyim dedim. fazlası bize bugün çokmuş kısmet gari emlak abeyim.
    demek istediğim şu

daha tam düşüş başlamadan yani derinleşmeden önce teee aşşağı long yazdın..

düşüş geldi sonra..

o süreye kadar short neden olmadın.. dibi işaretlemiş oldun diye o nedenle dedim nokta atışı olunca şaşırdım

düşüşten sonra olsa anlardımda. dediğin rakamlara çok vardı.. short kovalamadın demek istedim.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya bu ülke nasıl düzelecek ? veya BİZ nasıl düzeleceğiz

tv'de mandradasutvar çıktı canlı hayvanı 300 tl'ye maal ediyoruz diyor, karsız satıyoruz diyor

kasapta 600 tl

bu 300 tl kar kime gidiyor ?
    aynı hayvanı mandıraya gidip, seçip, alıp, kestirip, buzlukta saklayıp, eve tekrar getirsen 1000 lira olur.

misal patatesi nevşehire gidip, seçip, toplatıp, alıp, yükletip, saklayıp, eve tekrar getirsen o da en az 2 katı olur.

forum koskoca bir çöplük oldu. açıkçası umrumda da değil.

7. Bu nasıl cumle bre? Ne canlı hayvanı be tv si? 🥲[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya bu ülke nasıl düzelecek ? veya BİZ nasıl düzeleceğiz

tv'de mandradasutvar çıktı canlı hayvanı 300 tl'ye maal ediyoruz diyor, karsız satıyoruz diyor

kasapta 600 tl

bu 300 tl kar kime gidiyor ?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben ikisini tahmin edebiliyorum
    161bucuktan tüprs
    45bucuktan ereğli
    277bucuktan thy
    Sadece kuş var saydıklarından 277.500
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 76/1004 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları