Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Dilber ramazanda yayımlamayacakmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün döviz büroları son 1 yılın en kalabalık gününü yaşamıştır
    çarşıdaydım bugün gayet sakindi.. ama altında kuyruk vardı..

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    'Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir’de katıldığı bir program sırasında; Şahintepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde haklarının verilmediğini iddia eden yurttaşların protestosu ile karşılaştı. Daha sonra mahallelinin sorunlarını bir odada dinleyen Kurum, “Kanal İstanbul’u yapacak mısınız?†sorusuna ise yanıt vermedi.

https://t24.com.tr/video/kentsel-don...evap-yok,59432

Ne diyecek, oradakilerin evleri verilmemiş bir de 3-5 bunak emekli ben 10 bin gaymeyle sürünüyorken, bunlar AMK 100 milyar dolarlık kanal İstanbulu düşünüyor, ya ayarsa diye susmuştur.

Vandaki emekliye 3. köprüyü yaptık, Bizans havalimanını Almanlar bile kıskanıyor diye anlat, yayıldıkça yayılır.

Fakat nüfus arttıkça koyunlar bunu yememeye başlar, yani Bizanstaki bir koyun çabucak ayar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Öns altın 2083 dolar,investingte 2092,zaten çok duraksama yapmıştı,önceki zirvesi 2145 cıvarıydı,bakalım şimdi zirve ne olacak,80 yılında ons 850 dolardı,buraya 1 yılda gelmişti,o zamanki 850 zirve şimdiye göre 2500 dolar yapıyor
    Sn refaba amerika nın da kendi tüik i var.Ordaki doların alım gücünün düşüş miktarı çok daha fazla.O nedenle 1980 deki 850 dolar şimdinin 2500 dolarından çok daha yüksek rakamlara tekabül eder.Ben love story filminde genç zengin babasından para istemek zorunda kalıyordu.Malum ali mc graw kanser oluyordu.Tüm kanser tedavisi için babasından talep ettiği para 5000 dolardı.Gerçi film 1970 tarihli ama gene de bir fikir verir.Şu anda aynı hesapla sizin dediğiniz oranı doğru kabul etsek 15 bin dolara amerikada tüm kanser tedavisi yapılabiliyor olmalı. çok bilgim yok ama öyle bir tedavi bence şu anda çok ama çok daha fazla para yer.Aslında mc donald endeksi ne diyor ona da bakmak fikir verebilirdi.Paranın alım gücü bence onların tüik inden çok daha fazla düşüyor.Amerikadaki fiyatlardan haberdar arkadaşlar gerçi daha iyi bilgi verir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn refaba amerika nın da kendi tüik i var.Ordaki doların alım gücünün düşüş miktarı çok daha fazla.O nedenle 1980 deki 850 dolar şimdinin 2500 dolarından çok daha yüksek rakamlara tekabül eder.Ben love story filminde genç zengin babasından para istemek zorunda kalıyordu.Malum ali mc graw kanser oluyordu.Tüm kanser tedavisi için babasından talep ettiği para 5000 dolardı.Gerçi film 1970 tarihli ama gene de bir fikir verir.Şu anda aynı hesapla sizin dediğiniz oranı doğru kabul etsek 15 bin dolara amerikada tüm kanser tedavisi yapılabiliyor olmalı. çok bilgim yok ama öyle bir tedavi bence şu anda çok ama çok daha fazla para yer.Aslında mc donald endeksi ne diyor ona da bakmak fikir verebilirdi.Paranın alım gücü bence onların tüik inden çok daha fazla düşüyor.Amerikadaki fiyatlardan haberdar arkadaşlar gerçi daha iyi bilgi verir.
    Benim çocukluğumda, Paul Getty nakit dolar olarak 1 milyar dolar servetiyle Dünyanın en zengini kabul edilirdi.

1970 Yılında 1 milyon dolar hatırı sayılır bir servetti, altını onsu 35 dolar gaymeden bugünü hesaplayın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Şu anda türkiyeden bile onlarca dolar milyarderi çıkar.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim çocukluğumda, Paul Getty nakit dolar olarak 1 milyar dolar servetiyle Dünyanın en zengini kabul edilirdi.

1970 Yılında 1 milyon dolar hatırı sayılır bir servetti, altını onsu 35 dolar gaymeden bugünü hesaplayın.
    Şu anda 3 milyon dolar bizde eh işte bir para sayılır,her 3 milyon doları olana zengin muamelesi yapmak lazım mı emin olamadım,hali vakti yerinde denebilir de bence servet sahibi olmak başka bir şey..Elbet bretton woods la altın dolar bağının koparılması,kağıt altının basılması falan,altının değerini saçma sapan bir şekilde düşürdü.Dolar enflasyonu da dedikleri gibi değil.

İbrahim Erdemlioğlu, Ali Erdemlioğlu bu iki ismi ömrümde duyduysam arap olayım, bunlar Türkiyenin en zengin kişileriymiş.

Listede 10 isim var bu ikisi hariç tamamını eskiden beri bilirim, Eczacıbaşının, Karamehmetin, Hüsnü Özyeğinin olmadığı listede bu ikisi var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •