Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

İzzet Baysal, Şarık Tara, Kadir Has, Sadık Yımaz, Üzeyir Garih kafayı biraz zorlasam, onlarca dolar milyarderini ben bile bulurum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3...ailesi_listesi

Valla buldum, buradan yüz tane dolar milyarderi rahat çıkar.

Lucien Arkas, Ahmet Nazif Zorlu bunları epey düşünüp hatırlayamamıştım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şu anda 3 milyon dolar bizde eh işte bir para sayılır,her 3 milyon doları olana zengin muamelesi yapmak lazım mı emin olamadım,hali vakti yerinde denebilir de bence servet sahibi olmak başka bir şey..Elbet bretton woods la altın dolar bağının koparılması,kağıt altının basılması falan,altının değerini saçma sapan bir şekilde düşürdü.Dolar enflasyonu da dedikleri gibi değil.
    Sn. Hkm, servet alt sınırı 1 milyon dolar gaymeden, 100 milyon dolar gaymeye çıktı.

Bu rakamın altındaki paraların sahipleri süper zengin sayılır, ama servet sahibi değildir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

1971 bretton woods un ortadan kalkması ile altın dolar bağı kopunca ons altın 35 den 1980 e kadar 850 e kadar çıkıyor.Dolar o zamanda çok basılınca enflasyon geliyor,fed faizi yüzde 20 lere kadar getiriyor altın düşüyor enflasyon düşüyor falan.2008 e kadar 850 milyar dolarla dönen sistem 2020 ye kadar 4 trilyon dolara çıkıyor trump 2020 de bir günde 2 miydi 3 müydü tam şeedemedim trilyon dolar daha piyasaya sürünce iş artık sanal bir dünyaya gidiyor.1970 lerin 1980 lerin doları hala dolardı o doların şimdiki dolarla alakası yok.Sanal altın gümüşle de altının ve gümüşün de ipini bağladılar.Sanal sanal yuvarlanıp giden bir dünyadayız.Biz eksi 60 milyar dolarla dolar satarak doları baskılıyoruz,amerika 34 trilyon dolar borcu var ama sanal altın gümüş satarak emtiaya baskı uyguluyor,değişik bir sistemdeyiz de yakında biter bu sistem

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sn. Hkm, servet alt sınırı 1 milyon dolar gaymeden, 100 milyon dolar gaymeye çıktı.

Bu rakamın altındaki paraların sahipleri süper zengin sayılır, ama servet sahibi değildir.
    Tanım için teşekkür ederim.Durum benim düşündüğümden de vahimmiş))))))))

Bir tane de ABD'li Türk milyarder buldum, Yalçın Ayaslı.

Hikayesi uzun emme aslen Siirtli, Emine'nanımın Siirte

teyyare seferi istediğini öğrenince Borajeti kuruyor,

daha sonra FETÖ mötö derken, Borajeti Sezgin Baran Korkmaza

kaptırıyor, bakıyor FETÖ'den içeri atacaklar Amerikaya tüyüyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir tane de ABD'li Türk milyarder buldum, Yalçın Ayaslı.

Hikayesi uzun emme aslen Siirtli, Emine'nanımın Siirte

teyyare seferi istediğini öğrenince Borajeti kuruyor,

daha sonra FETÖ mötö derken, Borajeti Sezgin Baran Korkmaza

kaptırıyor, bakıyor FETÖ'den içeri atacaklar Amerikaya tüyüyor.
    Bu adamıda ABD istiyordu ne oldu o iş ? En son AVrupaya APS ile göndermişlerdi...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu adamıda ABD istiyordu ne oldu o iş ? En son AVrupaya APS ile göndermişlerdi...
    ABD Utah'ta kodesteydi, yeminle herifte şeytanın şansı var, tahliye olmuş serbest kalmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •