İzzet Baysal, Şarık Tara, Kadir Has, Sadık Yımaz, Üzeyir Garih kafayı biraz zorlasam, onlarca dolar milyarderini ben bile bulurum.
İzzet Baysal, Şarık Tara, Kadir Has, Sadık Yımaz, Üzeyir Garih kafayı biraz zorlasam, onlarca dolar milyarderini ben bile bulurum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3...ailesi_listesi
Valla buldum, buradan yüz tane dolar milyarderi rahat çıkar.
Lucien Arkas, Ahmet Nazif Zorlu bunları epey düşünüp hatırlayamamıştım.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
1971 bretton woods un ortadan kalkması ile altın dolar bağı kopunca ons altın 35 den 1980 e kadar 850 e kadar çıkıyor.Dolar o zamanda çok basılınca enflasyon geliyor,fed faizi yüzde 20 lere kadar getiriyor altın düşüyor enflasyon düşüyor falan.2008 e kadar 850 milyar dolarla dönen sistem 2020 ye kadar 4 trilyon dolara çıkıyor trump 2020 de bir günde 2 miydi 3 müydü tam şeedemedim trilyon dolar daha piyasaya sürünce iş artık sanal bir dünyaya gidiyor.1970 lerin 1980 lerin doları hala dolardı o doların şimdiki dolarla alakası yok.Sanal altın gümüşle de altının ve gümüşün de ipini bağladılar.Sanal sanal yuvarlanıp giden bir dünyadayız.Biz eksi 60 milyar dolarla dolar satarak doları baskılıyoruz,amerika 34 trilyon dolar borcu var ama sanal altın gümüş satarak emtiaya baskı uyguluyor,değişik bir sistemdeyiz de yakında biter bu sistem
Bir tane de ABD'li Türk milyarder buldum, Yalçın Ayaslı.
Hikayesi uzun emme aslen Siirtli, Emine'nanımın Siirte
teyyare seferi istediğini öğrenince Borajeti kuruyor,
daha sonra FETÖ mötö derken, Borajeti Sezgin Baran Korkmaza
kaptırıyor, bakıyor FETÖ'den içeri atacaklar Amerikaya tüyüyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri