Ýzzet Baysal, Þarýk Tara, Kadir Has, Sadýk Yýmaz, Üzeyir Garih kafayý biraz zorlasam, onlarca dolar milyarderini ben bile bulurum.
Ýzzet Baysal, Þarýk Tara, Kadir Has, Sadýk Yýmaz, Üzeyir Garih kafayý biraz zorlasam, onlarca dolar milyarderini ben bile bulurum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3...ailesi_listesi
Valla buldum, buradan yüz tane dolar milyarderi rahat çýkar.
Lucien Arkas, Ahmet Nazif Zorlu bunlarý epey düþünüp hatýrlayamamýþtým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
1971 bretton woods un ortadan kalkmasý ile altýn dolar baðý kopunca ons altýn 35 den 1980 e kadar 850 e kadar çýkýyor.Dolar o zamanda çok basýlýnca enflasyon geliyor,fed faizi yüzde 20 lere kadar getiriyor altýn düþüyor enflasyon düþüyor falan.2008 e kadar 850 milyar dolarla dönen sistem 2020 ye kadar 4 trilyon dolara çýkýyor trump 2020 de bir günde 2 miydi 3 müydü tam þeedemedim trilyon dolar daha piyasaya sürünce iþ artýk sanal bir dünyaya gidiyor.1970 lerin 1980 lerin dolarý hala dolardý o dolarýn þimdiki dolarla alakasý yok.Sanal altýn gümüþle de altýnýn ve gümüþün de ipini baðladýlar.Sanal sanal yuvarlanýp giden bir dünyadayýz.Biz eksi 60 milyar dolarla dolar satarak dolarý baskýlýyoruz,amerika 34 trilyon dolar borcu var ama sanal altýn gümüþ satarak emtiaya baský uyguluyor,deðiþik bir sistemdeyiz de yakýnda biter bu sistem
Bir tane de ABD'li Türk milyarder buldum, Yalçýn Ayaslý.
Hikayesi uzun emme aslen Siirtli, Emine'nanýmýn Siirte
teyyare seferi istediðini öðrenince Borajeti kuruyor,
daha sonra FETÖ mötö derken, Borajeti Sezgin Baran Korkmaza
kaptýrýyor, bakýyor FETÖ'den içeri atacaklar Amerikaya tüyüyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri