Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hiç beni yorma

https://www.youtube.com/watch?v=Y3sg8as4Y7U

özet : neden evrimleşsin ? sen istiyorsun diye mi ..
    ha şunuda söyleyim.. bunu çağrı böyle anlatıyor diye bunlar böyle olmuyor.

bahsedilen adı geçen tüm hayvanları.. diğer tüm kaynaklardan teyit ettirin.

buz konusu entropi vs.

https://www.youtube.com/watch?v=TDNmga9VfGg

yine diğer tüm dillerde ve farklı kaynaklardan teyit ettirin. )

bakalm mucize çıkıyomu

2. Yabancı gelmiş bu ezgiyi söylüyor, en iyi yorumlardan.

https://www.youtube.com/watch?v=vPlnW-wjXpk
    Güzellerden üç güzel var, Eléonore & Istan, Official CLIP
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ''Gençlikte günler kısa yıllar uzundur.İhtiyarlıkta günler uzun yıllar kısadır...''

Zamanın kişinin yaşının karekökü ile orantılı aktığını söyleyen görüşler var.

Mesela 16 yaşındaysan (karekökü) 4x olarak zaman akıyor...

Ama 64 yaşındaysan 8x olarak akıyor...Yani yaşlılıkta zamanın hızı gençlik çağının 2 katı kadar .Yıllar hızla geçiyor.
    Bunu pek anlayamadım.

Bana sorarsanız doğru. AMA İSPATLAYAMAM..

Gençken yıllar daha uzun gibi geldi...Sanki yaş ilerledikçe yıllar daha hızlı akıyor...

Aynı ortam genç-yaşlı varken bu nasıl oluyor,burasını anlayamadım..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ''Gençlikte günler kısa yıllar uzundur.İhtiyarlıkta günler uzun yıllar kısadır...''

Zamanın kişinin yaşının karekökü ile orantılı aktığını söyleyen görüşler var.

Mesela 16 yaşındaysan (karekökü) 4x olarak zaman akıyor...

Ama 64 yaşındaysan 8x olarak akıyor...Yani yaşlılıkta zamanın hızı gençlik çağının 2 katı kadar .
    Bunu pek anlayamadım.

Bana sorarsanız doğru.Gençken yıllar daha uzun gibi geldi...Sanki yaş ilerledikçe yıllar daha hızlı akıyor...AMA İSPATLAYAMAM.
    Bence sebebi ölüm korkusu. İstemediğiniz bir olaya yaklaşma hızınız artar gibi gelir. Olmasını istediğiniz bir şeye ulaşmanız ise uzun sürer. Ben böyle düşünüyorum...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bence sebebi ölüm korkusu. İstemediğiniz bir olaya yaklaşma hızınız artar gibi gelir. Olmasını istediğiniz bir şeye ulaşmanız ise uzun sürer. Ben böyle düşünüyorum...
    askerlikte şafak bitmez

6. Gençken insan cahil ve cesaretli oluyor ve sürekli yeni deneyimler ile merakını gideriyor, çocuklara ve gençlere bol miktarda hoş görü oluyor, az zamanda çok hareketli bir yaşam oluyor.

Yaş ilerledikçe özgürlükler kısıtlanıyor, eller ne der deniyor, sana yakışır mı deniyor, hareketlerin şüpheli geliyor. Sonuç birbirinin benzeri günler oluyor (borsa hariç, orada her gün yeni sürprizlere gebe)

Haberlerde vardı okul müdürü ile oğlu yaşlı çifti otobüste dövmüş.

Yabancı ülkelerdeki yaşlılar tatilde başka ülkelere gidip rahatça gezip tozuyorlar.

Urfalılar sıra gecesi ile oyalanıyordur.

https://www.youtube.com/watch?v=ti53AJi1XS0
    Fincanı Taştan Oyarlar

Bu daha hareketli İstanbul fasıl versiyonu.
    https://www.youtube.com/watch?v=HYlv05wzR9E
    Fincanı Taştan Oyarlar
    Son düzenleme : ariston; 02-03-2024 saat: 22:43.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bence borsa, çağımızın hastalığı Alzheimer için önleyici tedbirlerden birisi..Bu hastalığa yakalanmamak için bazı öneriler var: stabil hayat yaşamayın,bulmaca çözün vs...Ne kadar etkili bilmiyorum...

Bu açıdan bakarsan borsada öyle: sürekli adrenalin-senaryo kurmak ve hep tetikte olmak...

Geçenlerde bir tıp profu (beyin cerrahı) borsacılara laf etmişti..''Borsadakiler sürekli tetikte..o parayla künefe yeyin'', diyordu..

O hocamız borsaya bir de bu açıdan bakmalı.

Ben kaçar abi.Hayırlı geceler.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    benimde şöyle bir teorim var...
    okul yıllarında ve sonrası birkaç yılda çalışmıyorsunuz, aileniz size bakıyor.. gününüzü gün ediyorsunuz
    ama orta yaş ve yaşlılıkta her daim paraya ihtiyacınız oluyor
    ister ücretli çalışın ister fabrikatör... hep bir PARA DERDİNİZ oluyor.
    ve hep para gelmesini istiyorsunuz
    15 i gelsede maaşımı alsam, çekin günü gelsede paramı alsam diye.. o günlere kadar olan zamanın hızlı hızlı geçmesini istiyor

yani : insan zamanın bir an önce geçmesini kendisi istiyor

bu yüzden de hızlı geçmesini kendi istediğimiz, zaman, gerçektende hızlı geçiyor

Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •