Sayfa 463/736 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Bugün bir alışverişten gelen TL. ile dolar alayım derken dolar kuru uçtu. Hiç değilse DAS veya FBI alayım dedim , her al emrinde '' tefas platformunda yeterli fon bakiyesi yoktur '' ibaresi çıktı. Saat 12 ile 12:45 arası almayı başaramadım. Neyse ki Nkolay bono faizi 46 yapmış. Oraya park ettim. Yarın sabahtan tekrar deneyeceğim.

Bu fonları almanın daha pratik yöntemi var mı ?

Selamlar,
    Altın fonları bu günlerde biraz fazla eksi yazıyor, Normal altından ayrışıyorlar gibi geldi. Cuma günü gündüzde artıdaydı + dolar arttı ama çoğu altın fonu eksi yazmış, bakalım yarın açığı kapatacaklar mı?

3. Sayın canlı saat 12:00 öncesi alöaya çalışın döviz fonlarını, bazen gerçekleşemiyor

4. Bugün tte, yas ve tı3 fiyatlarını not aldım. Takibimde olucak ... Kuveytin fonlarını henüz inceleyemedim kpc, ktm, kpu ye bakıcam bi ara... Altın fonlarından geçen sene bir süre denizinki vardı, hoşuma gitmemişti. Sonra da hiç almadım...

5.  Alıntı Originally Posted by cem1473 Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Altın fonları bu günlerde biraz fazla eksi yazıyor, Normal altından ayrışıyorlar gibi geldi. Cuma günü gündüzde artıdaydı + dolar arttı ama çoğu altın fonu eksi yazmış, bakalım yarın açığı kapatacaklar mı?

Altın fonları BİST Kıymetli Madenler Piyasasındaki değerleri referans alıyor. Bu sebeple TEFAS altın fonların fiyatı kısa vadede Altın ile birebir korelasyon göstermeyebilir. Fakat uzun vadede benzer getiriler sağlanır.

Altın alıyorsanız ve hemen günlük haftalık kısa vadede alsat yapacaksanız TEFAS fonu almayın. GLDTR veya ZGOLD var borsada fon olarak onları alın satın günlük işlem için.

TEFAS Altın fonları referans olarak BİST kıymetli madenler piyasasını baz alırlar. Bu sebeple günlük fiyatlamalar değişiktir. Kafanızı karışıtırır. Uzun vadede ise bu sizin için farketmez. Altına yakın getiri götürü verirler uzun vadede.

https://www.borsaistanbul.com/tr/say...aslar-piyasasi

6. Altın 2222 TL oldu gram olarak. Fazla kazandırmadı. Bereket versin. Kaplumbağa misali Tavşanı yeniyor mübarek.

Tam 1800$ den aldık 4 Ekim 2023 te. Tam 5 ay oldu. Dolar bazında %18 kardayız. Henüz büyük bir kazanç yok. Ama olsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Bereket versin.

https://www.nadirdoviz.com/

7.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bugün tte, yas ve tı3 fiyatlarını not aldım. Takibimde olucak ... Kuveytin fonlarını henüz inceleyemedim kpc, ktm, kpu ye bakıcam bi ara... Altın fonlarından geçen sene bir süre denizinki vardı, hoşuma gitmemişti. Sonra da hiç almadım...
    Altın fonları iyice kafayı kırdı. Allahtan kasa kiralayıp fizikiye geçtik. %6-7 artan gram fiyatı hiç yansımadı fona..Bir daha bulaşmam. Fiziki ve kasa en iyisi çil çil de görüyorsun daha bir güven veriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Altın fonları iyice kafayı kırdı. Allahtan kasa kiralayıp fizikiye geçtik. %6-7 artan gram fiyatı hiç yansımadı fona..Bir daha bulaşmam. Fiziki ve kasa en iyisi çil çil de görüyorsun daha bir güven veriyor.
    Deprem, yangın, hırsızlık, gasp.
    Çok riskli iş buralar için.

Sayfa 463/736 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •