Kafamda bu sefer 7 at var 5 tanesi pan rıver ,turbo, sabırlı, modelinde.
2 tane süpriz yeter 2024 için pıst 100 de öyle bir kupon yapacam.![]()
Kafamda bu sefer 7 at var 5 tanesi pan rıver ,turbo, sabırlı, modelinde.
2 tane süpriz yeter 2024 için pıst 100 de öyle bir kupon yapacam.![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
biz vioptakiler 0,5X görsek deli oluyoruz...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
son 4 işlem günüdür nerden baksan hergün 7 8 tavanım vardı. 20 k kar al yapdım çıktım nakitte . dedğin üzere tumy hisselerine dokanmadılar grafik zirveye gitti.
zaten alacağım hisseleri taramada bulmuşum daha önce grafiğine bakmışım.. öyle analiz falan etmiyorum . kar zarar listesi karşımda. ver geç uzayanları hergün. dün 50 tane yaklaşık tavan vardı bistte şaka gibi.. eksi endekste
borsa değişti üstad.. yapısı kuralları kanunları vs. takılıp gidiyoruz işte. önümüzde 100 tane baba şirket yokki artık 600e yakın hisse var.. alt coin piyasası gibi bakıyorum artık. aldığım hisse ne iş yapıyor onu bile bilmiyorum bazen))
parayı konuşmak istemem demek istedğim bukadar para ile günlük marjın 10 15 k oynayabiliyor rahat. güzel bir para yönetimi ile birşeyler yapılabilir.
Ben full time ekranda olan biriyim mesela aselsan ve bir kaç hisse daha fiyatı ne olmuş umurumda değil. Yapılamayacak bir şey değil. Ne piyasa düşecek diye hisse satarım ne de piyasa yükselecek diye hisse alırım. Genelde düşerken alır coşku da satarım işlem yapacağım zaman.Hisse özelinde karar veririm. Pozisyon taşınmadan para kazanılacağına da inanmıyorum. Trend ne ise o tarafta olmak lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ben hisseleri iyi bulurum.Ama tarz itibariyle 12x yapsada bekleyemem.
"Getiri" değil de "riske göre getiri" odaklıyım ve risk katsayımı çok düşük tutmaya gayret ediyorum.
Başka işim yok.olsa (yine de düşük iht.) bir ihtimal bekleyebilirdim.
Ama başka iş olmayınca 12x yapacak hissede 11x den döndüğünde biterim ben.öyle bir riski alamam.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
12x hisse bulmak ayrı mesele ..hadi buldun diyelim
var mı öyle babayiğit sonuna kadar bekleyecek
afaki işler onlar
Çok var. Para da zaten öyle kazanılıyor.....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri