Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Formülü ben bulmadım.
    Çocuklara sordum.Bi denesi baba 50 e al 150 e sattın mı 100 tl kazanırsın dedi .
    vay iyi fikirmiş dedim hemen özümsedim

Bizimkiler umarım borsadan uzak dururlar ben yandım onlar yanmasın.
    Borsa düşer çıkar bunun zamanlamasını bilebilmek çok zor
    Değişik stratejiler denenebilir, mesela kademeli düştükçe almak, vobcu tabiriyle pacal
    Yada
    Karda otur zarardan çabuk çık tekniğide uygulanabilir
    Formül çok yani
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsa düşer çıkar bunun zamanlamasını bilebilmek çok zor
    Değişik stratejiler denenebilir, mesela kademeli düştükçe almak, vobcu tabiriyle pacal
    Yada
    Karda otur zarardan çabuk çık tekniğide uygulanabilir
    Formül çok yani

Ben insanlar için daha faydalı bir meslek edinmelerini isterim.
    "Oku, baban gibi eşşek olma "diyorum . O kadar içten söylüyorum ki bilemezsin.
    Çocuklar benim anırmamı bekliyor bile olabilirler o an. : )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben insanlar için daha faydalı bir meslek edinmelerini isterim.
    "Oku, baban gibi eşşek olma "diyorum . O kadar içten söylüyorum ki bilemezsin.
    Çocuklar benim anırmamı bekliyor bile olabilirler o an. : )
    Bundan yaklaşık 17 yıl önce benim çocuk küçükken yanıma gelirdi baba baba napıyon deye benimde trade ederken konsantrasyonum bozuluyor deye değişik bir formül bulduydum.
    Pc ekranının arkasına çikolata saklayıp işime bakarken benim ufaklık baba baba diye bana musallat olunca kucağıma alıp, ekranın arkasından çikolatayı veriyodum bak olm ben burda para kazanıp sana çikolata alıyorum, o yüzden beni meşgul etme oldu mu diye tembih ederek annesine sepetliyodum.
    Tabi bizimki bu seferde çikolataya alışınca zırt pırt gelip baba baba kazandınmı çikolata demeye başladı.
    işin özü hem çikolatayı hemde borsayı benden öğrendi.
    Yani okumadı babası gibi eşek oldu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bundan yaklaşık 17 yıl önce benim çocuk küçükken yanıma gelirdi baba baba napıyon deye benimde trade ederken konsantrasyonum bozuluyor deye değişik bir formül bulduydum.
    Pc ekranının arkasına çikolata saklayıp işime bakarken benim ufaklık baba baba diye bana musallat olunca kucağıma alıp, ekranın arkasından çikolatayı veriyodum bak olm ben burda para kazanıp sana çikolata alıyorum, o yüzden beni meşgul etme oldu mu diye tembih ederek annesine sepetliyodum.
    Tabi bizimki bu seferde çikolataya alışınca zırt pırt gelip baba baba kazandınmı çikolata demeye başladı.
    işin özü hem çikolatayı hemde borsayı benden öğrendi.
    Yani okumadı babası gibi eşek oldu
    Bizimkilerde öyle.
    Bir kaç gün önce okula gittim.(ikizlrden biri alerji olmuş onu almaya gittim).
    Beklerken öğretmenine notlarını sordum .Bakayım dedi. ikizlerden biri matematikde 18. diğeri 17. olmuş.
    "Hocam sınıfta kaç kişi var ?" diye sordum. 20 dedi

Okumuyorlar ama akıl veriyor biri bana ."yazın salep alalım kışın daha pahalı satarız "diye
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •