Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9889.....................LONGlar teslim edildi.......ŞORT tekrar ama kısa adımlı......haaadi pislik pala...... 9802..................şortlar pala pisliğine teslim edildi......LONG tekrar......hadi pislik pala.....tırtıklamaya devam.......
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9802..................şortlar pala pisliğine teslim edildi......LONG tekrar......hadi pislik pala.....tırtıklamaya devam....... 9820....................ŞORT a döndüm .........aşağı daldıracak gibi bir hal sezdim...... hadi pislik pala...................
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9820....................ŞORT a döndüm .........aşağı daldıracak gibi bir hal sezdim...... hadi pislik pala................... Vur kafasına kafasına...
Originally Posted by ABKA Vur kafasına kafasına... dayucum tahvil faizlerini anlık görüyorsan ,faiz yükseliyor mu.....acaba.....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dayucum tahvil faizlerini anlık görüyorsan ,faiz yükseliyor mu.....acaba..... 47.84 yazıyor...-%1
Originally Posted by ABKA 47.84 yazıyor...-%1 oooo faizler düşüyor.......borsa artı kapatır büyük ihtimal...... ......9792 Longa gönüş yapıyorum..............Teşekkürler ......Bol kazançlar..... hadi pislik palaaaa
sabah gördüğü değerin altına gelecek diye beklentim vardı......tahvil faizleri bugün düşüşte olduğundan LONG a döndüm kaçgündür faiz yükseliyordu......bugün tersi bir durum.....var....
Forum Rules
Yer İmleri