En aktif yönetilen gümüş ve altın fonları hangisi.hangisi diğerine göre iyi getiri sunuyor.birde bu fonlarde stopaj sıfırlandı değilmi
En aktif yönetilen gümüş ve altın fonları hangisi.hangisi diğerine göre iyi getiri sunuyor.birde bu fonlarde stopaj sıfırlandı değilmi
Önceki mesajınızda yazdığınız ''Döviz cinsi kamu iç borçlanma araçlarına yatırım yapmış serbest (döviz) fonları tercih edebilirsiniz.Cds artışından / düşüşünden etkilenmezler. ''
bilgiye göre bende yaptığım incelemede AHN/UPD/RPS/ANZ/RPX/ODS fonlarının döviz cinsi kamu iç borçlanma araçlarına yatırım yaptıklarını gördüm.Bunlarında izahnamelerinde risk seviyeleri hep 6.Ben full DAS a geçmiştim dolar olarak CDS den etkilenmiyor.RPS VE ODS de CDS den etkilenecek gibi anladım yanlışmı düşünüyorum?KRS ve KDL için bir şey diyemeyeceğim AS1 mevduat döviz gözüküyor sanıyorum etkilenmez oda.
Istanbul portfoy agresif degisken fon bugun kap atmis ama ihrac tarihini goremedim,bilen kimse var mi
Bu konuda bende böyle düşünüyordum ama serbest fon konusunu açan servetbey nickli forumdaşımıza aşağıdaki soruyu sordum.
Cevap da şöyleydi.
Böyle olunca aldı beni bir tereddüt. Şimdi bu konuyu iyice netleştirebilirmiyiz. Siz eminmisiniz cds den etkilenmediğine. Eminseniz dayanağınız nedir.
Aynı soruyu servetbey e de sormak istiyorum. Siz cds den bire bir etkilendiğinden eminmisiniz, sizin dayanağınız nedir.
Lütfen yanlış anlaşılmasın. Tek amacım bu konunun tam olarak netleşmesi.
Yer İmleri