4 işlem yapıyorum anında 2 yannuşumu cimbizla çekip alıyon
Onnardan zarar yazdım ikide bir kafama kakıyon, bugün kamyonla mal aldıklarımı yazmıyon illa moral bozucanzaten tüpcü gıcık etti beni gün boyu, al sana bombe dedim
bende reklamımı yayından kaldırdım. Ahhhahahaa
Sen şindi elime düştün, o actığın şortların görüntüsünü aldım, herif fışkırttırırsa naber mertabi diycem![]()
Hamdım Piştim Yandım
Palişkooma gene full iltifat ettim ,kuru kuruya kutlamak olmaz ..bi de huzuren kutlamak lazım
Veeee ,kimine göre 11 ayın kimin göre 12 ayın sultanı RAMAZAN pazartesi başlıyor ...
Fakir bendeniz ,Hedonizm ekolundan olduğumdan ve fakat kendimce nisbeten de olsa inançlı biri olduğumdan ..Bu ay'da alkol almıyorum ..perşembeyi cuma ya bağlayan gecelerde olduğum gibi ..
Hayat hoş gerisi boş
Hayat hoş gerisi boş
SP500 ne yapmak istiyor?
Bu gün not beklentisi var mı?..Yoksa sadece görünüm mü?
Hafta sonu geldi ,katrilyonlarca kazançtan sonra ve kadınlar günü iken -bi aleme akacaam ,1 ay içemiyecem için hafta sonu full içecemalkol komasına karşı- Çam Sakura daki tüm nöteçi şefleri uyardım -geldiğimde ekip hazır olsun
Bi de kutlamaya giderken yoldaki çiçekçi ve kuyumcuları da tek be tek ziyaret etmem lazım ..kuru kuruya kutlama mı olur![]()
Hayat hoş gerisi boş
Hazır Amerika o kadar maviden kırmızıyken ben bi hazırlıklara başliyim .. 21 e doğru yalı dan çıkacam
10231.00
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri