-
Afiyet olsun
Oses Gurme

-

Originally Posted by
111222333
Afiyet olsun
Oses Gurme

Bunun gerçeğini ankarada bizim evde yapardık gerçek etten,her etten olmaz d*****n yumuşak yerinden bekletilmiş olarak,adıyamanlı, malatyali,urfalı ve antepli arkadaşlarlan,eti tavana atarlardı tavana yapışırsa kıvama gelirdi,güneydoğuda 4 sene kaldım bilindik yerlerdede yaparlardı tavsiye üzerine giderdim ayni yöntemi kullanırlardı,çok leziz olurdu baharatın içinde devamlı yoğurolduğu için içinde pişerdi,piyasada satılanlar sahtesi bulgurdan yapıyorlar,neymiş et zararlıymış içinde toksin yaratırmış,o zaman sucuk pastırmada yemeyin,benim evde sucuk,pastırmada yapıyorlardı,bir arkadaşımda kayseriliydi,bakanlıkta 1800 kişiydik çoğu bizi tanırdı bu yüzden meşhur olmuştuk,bide ankarada bağlantı kurduğumuz bir yer vardı,adı yeşil nalin,sıhhıyedeydi,eski etibank yanıydı,bilmem AYHAN biliyormu,80 öncesiydi,o zaman o kaç yaşındaydı onuda bilmiyorum ben 25 yaşlarındaydım imarcı afetçiydim,çiğ köfte diye belirttiğiniz için bende anımı yazdım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri