Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Afiyet olsun

    Oses Gurme




  2. #2
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    70
    Gönderi
    19,466
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Afiyet olsun

    Oses Gurme



    Bunun gerçeğini ankarada bizim evde yapardık gerçek etten,her etten olmaz d*****n yumuşak yerinden bekletilmiş olarak,adıyamanlı, malatyali,urfalı ve antepli arkadaşlarlan,eti tavana atarlardı tavana yapışırsa kıvama gelirdi,güneydoğuda 4 sene kaldım bilindik yerlerdede yaparlardı tavsiye üzerine giderdim ayni yöntemi kullanırlardı,çok leziz olurdu baharatın içinde devamlı yoğurolduğu için içinde pişerdi,piyasada satılanlar sahtesi bulgurdan yapıyorlar,neymiş et zararlıymış içinde toksin yaratırmış,o zaman sucuk pastırmada yemeyin,benim evde sucuk,pastırmada yapıyorlardı,bir arkadaşımda kayseriliydi,bakanlıkta 1800 kişiydik çoğu bizi tanırdı bu yüzden meşhur olmuştuk,bide ankarada bağlantı kurduğumuz bir yer vardı,adı yeşil nalin,sıhhıyedeydi,eski etibank yanıydı,bilmem AYHAN biliyormu,80 öncesiydi,o zaman o kaç yaşındaydı onuda bilmiyorum ben 25 yaşlarındaydım imarcı afetçiydim,çiğ köfte diye belirttiğiniz için bende anımı yazdım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •