Sayfa 86/461 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 681 - 688 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. İlk hedefim kisada 70 ortada 1 ler biraz daha abartayim uzunda 2 ler bile olabilir.
    Sadece benim düşüncem sakin bana aldnamayin borçlarını ödemeye başlamalari en iyi haber. Önümüzdeki bilançoya göre uzun vadede tutulabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Iyi tatiller.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Beceremedik bu sefer zaza bey ama martidan aldım sayenizde teşekkürler

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ycadirci Yazıyı Oku
    Beceremedik bu sefer zaza bey ama martidan aldım sayenizde teşekkürler

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayrını gör kardeşim. Alacağın satacağın yeri iyi belirle ki zenginleri zengin etme 3 kuruşunuzu almasınlar. Umarım dün 55 üstü alanlar zararina vermemislerdir. Sabır diyorum stop ve hedef diyorum. Martı da ben 53 den aldıklarımi nerdeyse 3 ay bekledim birçok hisse kaçırdım ama zarar etmedim. İnşallah önümüzdeki bilançosu zarar olmaya zarar olacakta azaltmış olurlarsa iyi olur. Bu yıl artık bi hareket yapmaları lazim 3 ayda 10 kademe yukari 10 kademe aşağı olursa milleti dökerler büyükler birbirlerini yerler. Sonuçta bunu unutmayin büyükler her zaman ky dudukleyerek kasayı doldururlar.
    Yatırım tavsiyesi değil. Dün tavan yapanlar bugün deprem afetini bile kullandılar sanki ülke yıkıldı Allah esirgesin.
    Yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by zaza68 Yazıyı Oku
    Hayrını gör kardeşim. Alacağın satacağın yeri iyi belirle ki zenginleri zengin etme 3 kuruşunuzu almasınlar. Umarım dün 55 üstü alanlar zararina vermemislerdir. Sabır diyorum stop ve hedef diyorum. Martı da ben 53 den aldıklarımi nerdeyse 3 ay bekledim birçok hisse kaçırdım ama zarar etmedim. İnşallah önümüzdeki bilançosu zarar olmaya zarar olacakta azaltmış olurlarsa iyi olur. Bu yıl artık bi hareket yapmaları lazim 3 ayda 10 kademe yukari 10 kademe aşağı olursa milleti dökerler büyükler birbirlerini yerler. Sonuçta bunu unutmayin büyükler her zaman ky dudukleyerek kasayı doldururlar.
    Yatırım tavsiyesi değil. Dün tavan yapanlar bugün deprem afetini bile kullandılar sanki ülke yıkıldı Allah esirgesin.

3 ay bekleyecek güç şu an yok en kötü bir ay haftaya hareket beklliyorum açıkçası tavan olan kağıt ne hale geldi hala inannamıyom

5. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Galip hala kağıtta.
    Iş ile boşaltmis icbc ile almış. Gedik de s...r olup gitmiş iyi gibi pasta. Pazartesi hareketli olacak anlaşılan. Bari 60 üstüne felan atsada direncleri kirdirsa)

7.  Alıntı Originally Posted by zaza68 Yazıyı Oku
    Galip hala kağıtta.
    Iş ile boşaltmis icbc ile almış. Gedik de s...r olup gitmiş iyi gibi pasta. Pazartesi hareketli olacak anlaşılan. Bari 60 üstüne felan atsada direncleri kirdirsa)

iyi olmuşn gedik dedinmi herkez irkiliyo bi gün arıcam sövüp kapıcam teli..

8. 78999.jpg asla ciddiye alınmaz.ytd..

Sayfa 86/461 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •