Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
Ralli yaparken herkes uzun vadeci... Onu kırdı buna kafa attı şunu elledi bilmem ne. Takas analizinden başka teknik, kargadan başka kuş tanımam. Düşsün kalksın zıplasin ben 2023 bilançosuna beklerim. 600 milyon civarı kar gelirse ölü taklidi yapar, beklerim 2024 bilançosunu. 700-750 gelirse düşüşlerde ekleme yaparım. Tabi bu karların esas faaliyetlerden gelmesi lazım. O değilde 2022 rallisinde elinde olan ARDYZ yi tutan var mıdır...
Halka arzdan beri bazen az bazen çok hep portföyde oldu Ardyz. 2022 Şubatta bedelli kararı geldiginde %50 ardyz idi portföy. Hisse 9.20 tl civarindaydi yanlış hatırlamıyorsam.

6,5-7 tl arası yarısını satip 16 tl den Alark a gectim, alark ı 70 tl ortalama ile satip sattığım fiyatlardan yine ardyz aldim. (Keske komple satip bu hareketi yapsaydim ama ardyz bilancoları iyi gelmeye devam ettigi için kıyamadım.)

Velhasıl elimdeki diger hissellerle birlikte 2022 yi %400 civarinda karla kapattim. Ardyz den o darbeyi yemeseydim belki %600-700 karla kapatacaktim ama tabiki burasini Allah bilir. Nasip denen şey çok onemli. Varsa nasibimiz bir şekilde bizi buluyor.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi