Sayfa 174/179 İlkİlk ... 74124164172173174175176 ... SonSon
Arama sonucu : 1431 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

  1. #1385
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Topladıkları keş paralari ne yapiyorlar acabaki faizler bu kadar yuksekken ve dahada yukselme egiliminde iken tepki vermiyor..Hasarlarda bile en az 1 aya yakin valor kullaniyorlar.Borsa yatirimcinin kendi iradesi ile parasini kullandirttigi bi yer.Ne diyelim aga( spek/patron) ne zaman isterse goturmek o..O zamanda bizde olmaz

    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sabır edersek olur niye olmasın kötüye yormamak gerekir ayrıca grafik iyi durumda ytd.

  2. #1386
    İnişler düşüşler olacaktır anadolu sigorta yükseliş trendinde önemli olan budur.
    Pislik yapacaklardır mal toplu büyükler bekliyor sabır önemli faktör borsada ytd.
    Daha öncede yazmıştım sektör kuvvetli son çeyrek karı beklenti altında gelmesine rağmen grafik iyi durumda ytd.
    Ayrıca düşük çarpanlarla fiyatlanması hisseyi güçlü tutacaktır ytd.

  3. Nisandan sonra bir surede olsa faizlerin %55/60bantini zorlayacagi dusunuluyor.Parasi olan kisi yada sirket kazanacak olmayan üzülecek.

    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Kim tarafından düşünülüyor Arif hocam 😊 politika faizinin 55-60'lara gelmesi bence mevcut koşullar dahilinde imkansız erken faiz indirimi yapmasınlar kafi 😊

     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Nisandan sonra bir surede olsa faizlerin %55/60bantini zorlayacagi dusunuluyor.Parasi olan kisi yada sirket kazanacak olmayan üzülecek.

    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. Bloomberg te 2/3 gundur haber geciyor..Yabanci yatirimcılar Nisanda 500 baz puan artis bekliyor politika faizinde.yani%50olacak ki doviz nispeten dizginlensin.Hatta super bono yorumlarida yapiliyor.Hepsi dovizi tutmak icin.Doviz arttikca KKM den büyük zarar ediliyor cunku.Neyse Bloombergi takip eden biri olarak soylenenleri yazdim.Karar sizin.Mevcut ortamda faizin dusmesini saglayacak bir gelisme varmi? Bunu cozen dogru yatirim yapar kanisindayim.
     Alıntı Originally Posted by Keremaras Yazıyı Oku
    Kim tarafından düşünülüyor Arif hocam politika faizinin 55-60'lara gelmesi bence mevcut koşullar dahilinde imkansız erken faiz indirimi yapmasınlar kafi
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Kesinlikle haklısınız Arif hocam mevcut konjektörde faiz indirmeye uygun bir ortam yok fakat ne yazık ki Kural koyucular rasyonel değil o yüzden ben 55-60 puanları hayal ötesi görüyorum,

    Saygılarımla

    QUOTE=Arif Turgay;6748710]Bloomberg te Günaydınlar 2011 7.30 dizel BMW aracım var. Manifold bakımı yapıyor musunuz.2/3 gundur haber geciyor..Yabanci yatirimcılar Nisanda 500 baz puan artis bekliyor politika faizinde.yani%50olacak ki doviz nispeten dizginlensin.Hatta super bono yorumlarida yapiliyor.Hepsi dovizi tutmak icin.Doviz arttikca KKM den büyük zarar ediliyor cunku.Neyse Bloombergi takip eden biri olarak soylenenleri yazdim.Karar sizin.Mevcut ortamda faizin dusmesini saglayacak bir gelisme varmi? Bunu cozen dogru yatirim yapar kanisindayim.

    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

  7. Süper bonoyu unutun arkadaşlar. KKM başlama sebebi zaten süper bono çıkmaması için yapıldı.
    Süper bono için hazinede çok kuvvetli para olmalı ve büyümeden feraget etmelisiniz.

    Türkiye'nin 1. derdi büyüme, 2. derdi enflasyon. Ülke zaten enflasyon tarafında sınavı geçemedi. Elimizdeki tek güç büyüme tarafı.
    Süperbono konusu çok tartışılmaya başlarsa büyük ihtimal yine KKM'ye benzer bir şey kullanılır. KKM lokal anestezi, Süperbono narkoz gibi anlatıyor uzmanlar.

  8. 2.Konu biraz komploteori niteliğinde ama ben buna inanıyorum.
    İktidar, %8 faiz, %150 enflasyon ile seçimi kazandı. Bu iktidar "demekki halk enflasyonu çok da umursamıyor" durumunda. Hani diyoruzda "ülkeyi yönetenler halkı anlamıyor" diye, e tabiki anlamayacak. Hatta halkımızın bir tarafı, enflasyonun çıkmasını bile istiyor.

    Neyse konu şu:
    seçimden önce dolar fırlamasın diye halka bol bol uyuşturucu dayatıldı. KKM, baskılı kur, sahta enflasyon verileri, düşük faiz... Uyuşturucuyu kullanırken mutlusunuzdur ama acısı sonra çıkar. Şuan acısı tarafındayız ve sorun hala geçmedi. Ben ülkenin enflasyon ile mücadelesine İNANMIYORUM. Asıl dertleri ticari büyüme. 2023 yılında avrupa ve amerika gerilerken biz gerçekten çok büyüdük. Çoğunuzun portföyü var ve kapitalizm sisteminin avantajlı tarafındasınız. 2022 2023 yılların dolar bazlı nasıl büyüdünüz farkındasınızdır.

    Şuan yurtdışından sıcak para çekmek için ortadoks politikalarına geçMİŞ gibi yapıyoruz. Ben haftaya 250 puan artış bekliyorum. Eğer arttırmazlarsa, "biz artık enflasyonla mücadeleyi bıraktık, kur baskılamak zorundayız, büyümeden feragat edemeyiz" mesajını alırız.

Sayfa 174/179 İlkİlk ... 74124164172173174175176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •