Sayfa 576/1004 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop LV

1. Bankacılık hisseleri ile ilgilenler Dr Soner gökteni bir okusun yada dinlesin

2. Bir videoda NVIDIA'nın fabrikası yok dediler.

Laptop Intel ama AMD uzantılı bir sürü dosya var meğer Intel X64 olarak AMD lisansı kullanıyormuş.

Günümüzde artık know-how ve patent daha önemli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. İlaçlarda sanırım 20 yıllık süre var ondan sonra patent olmuyor diye biliyorum.

<<<<<<
    Yeni yasaya göre, patent süresi 20 yıldır. Ar-Ge süresi buna dahildir. Ürünün (ilacın) piyasaya geç sürülmesi durumunda, en çok 15 yıllık koruma tanınmıştır. Ek koruma sertifikası ile en çok 5 yıllık ek süre alınabilmektedir (44).

4. Dr Soner Öktenin dediklerini ekonomi yönetimi yapabilir mi sorusunu sordum kendi kendime. Politika faizini %65 üstüne çıkaracak, süper bono çıkacak bankalar için, batacakları feda edecekler. Bankacılık sistemini koruyacaklar. MB rezerv toplayacak 70 milyar dolar en az. 4 yıl seçim yok RTE bunları kabul eder mi yoksa yeni biriyle yeni bir yola mı girer emin değilim.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlaçlarda sanırım 20 yıllık süre var ondan sonra patent olmuyor diye biliyorum.

<<<<<<
    Yeni yasaya göre, patent süresi 20 yıldır. Ar-Ge süresi buna dahildir. Ürünün (ilacın) piyasaya geç sürülmesi durumunda, en çok 15 yıllık koruma tanınmıştır. Ek koruma sertifikası ile en çok 5 yıllık ek süre alınabilmektedir (44).
    İki üç yıllık ilaç fiyatlarına baktım abi. İlaçların fiyatının yanına bir sıfır koymuşlar. Dolardan çok artmış ama bilançolar gözükmüyor. Muhtemelen kamunun ihaleleri yıllık olduğu için göremedik. Bundan sonra görme ihtimalimiz var. Ben önümüzdeki uzun vadeli bilançolar için enerji telekom ilacı şimdiden yazdım.

6. Faizden geçinenleri batıracaklar zaten az kaldılar herkes döviz, altın ve gayrimenkulde, gerçekçi olmak lazım.

Yurt dışından para gelir ise faizci artık kazanır, altın ve dövizci kaybeder ki şu ortamda çok zor.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki üç yıllık ilaç fiyatlarına baktım abi. İlaçların fiyatının yanına bir sıfır koymuşlar. Dolardan çok artmış ama bilançolar gözükmüyor. Muhtemelen kamunun ihaleleri yıllık olduğu için göremedik. Bundan sonra görme ihtimalimiz var. Ben önümüzdeki uzun vadeli bilançolar için enerji telekom ilacı şimdiden yazdım.
    Enerji uzak dur herkes orada.

Telekom patlar, onları özelleştrip satmak ve emeklinin aylıklarını ödemek için fiyatlar artacak.

Komşu ile ortak internet hattına geçmeyi düşünüyorum.

8. Turizmciler biran önce devaulasyonu yapın Avrupa için rezervasyon sezonunu kaçırıyoruz diyorlarmış.

Sayfa 576/1004 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •