Herif çok hızlı fışkırttırdı, iftarı beklemeye gerek yok, günün tepesini 9828 ile işaretleyelim dayucuğum![]()
Herif çok hızlı fışkırttırdı, iftarı beklemeye gerek yok, günün tepesini 9828 ile işaretleyelim dayucuğum![]()
Hamdım Piştim Yandım
Seçim öncesi millet dolar ne olacak diye çıldırmış durumda.Geçen seçimden sonraki gibi bir hareket olur mu olmaz mı tartışması var. Mayıs seçiminden önce 40 45 faize kananlar 1 ay içinde dolar bazlı erimişlerdi çünkü. Bunu iyi bilen eko-youtuber lar da bunu fırsata çevirip olabildiği kadar çok clickbait başlık içeren video çekme peşindeler.
Senin paran onun bunun eline düştüyse herif vidyosunu çeker piyasaya sürer dansöz gibi oynatır, parana mukayyet ol
Hamdım Piştim Yandım
Bugün çok tırtıkladık herifi tohatlı abi, son parasını da aldım muhtemelen şuan bi köşeye çekilmiş ağlıyordur herif
Bugünkü ekşin bitti, makinayı kapat boşuna ceyran parası öedeme
Ben benim robotun fişini çektim eccük dinlensin kerata
Hamdım Piştim Yandım
soru şu hükümet doları mı salacak....faizleri sert yukarı artırmayı mı seçecek.....kimi görsem dolar altın diyor......faizle oynarsa seçim sonrası dolar ve altın tutanlar ciddi yara alır.....konu komşu herkes altın ve döviz alma yarışında.....bu da bende ciddi teredütler yaptı......senin düşüncen nedir dayuuu..
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Nefesi erken kesildi
Yer İmleri