Sayfa 608/1004 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop LV

1. Herif çok hızlı fışkırttırdı, iftarı beklemeye gerek yok, günün tepesini 9828 ile işaretleyelim dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Youtube dolar 50 deyince bir çok video geliyor.

Bir tanesinde 42 orayı geçerse 50 TL olacak diyordu. SPK lisanları var mı belli değil.

Millette hisse alacak cesaret bırakmadılar.

Seçim öncesi millet dolar ne olacak diye çıldırmış durumda.Geçen seçimden sonraki gibi bir hareket olur mu olmaz mı tartışması var. Mayıs seçiminden önce 40 45 faize kananlar 1 ay içinde dolar bazlı erimişlerdi çünkü. Bunu iyi bilen eko-youtuber lar da bunu fırsata çevirip olabildiği kadar çok clickbait başlık içeren video çekme peşindeler.

3. Senin paran onun bunun eline düştüyse herif vidyosunu çeker piyasaya sürer dansöz gibi oynatır, parana mukayyet ol
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da BofA 800 m üzeri satışı 300 m düşürünce piyasa pozitife geçti, BofA nın istediği oluyor maalesef!

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    9693 den lönklüyen oldumu, eğer olduysa recaro koltuklara yaslanıp iftarı beklesin
    Bu tüyoyu da kimseye vermem haaa, mertabime bile
    Ben biraz üstünden yaptım dayucum.....ama yükü hafifletme adına yarısını bira üstlerden verdim.. üstlerden de long açmıştım..........anlayacağın speği tırtıklamaya devam........
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Bugün çok tırtıkladık herifi tohatlı abi, son parasını da aldım muhtemelen şuan bi köşeye çekilmiş ağlıyordur herif
    Bugünkü ekşin bitti, makinayı kapat boşuna ceyran parası öedeme
    Ben benim robotun fişini çektim eccük dinlensin kerata
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin paran onun bunun eline düştüyse herif vidyosunu çeker piyasaya sürer dansöz gibi oynatır, parana mukayyet ol
    soru şu hükümet doları mı salacak....faizleri sert yukarı artırmayı mı seçecek.....kimi görsem dolar altın diyor......faizle oynarsa seçim sonrası dolar ve altın tutanlar ciddi yara alır.....konu komşu herkes altın ve döviz alma yarışında.....bu da bende ciddi teredütler yaptı......senin düşüncen nedir dayuuu..
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Nefesi erken kesildi

Sayfa 608/1004 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •