Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu aralar migros lar da kalabalik normal mi bilmiyorum iftara bir iki saat var filan gibi ama insanlar ile dolu marketler
    Keltoş hem Reisine sağlam destek atıyor , milletin gazını alıyor ; Hemde stokları hızla eritip nakde dönüyor..Bir taşla iki kuşu birden vuruyor a.q...Ticari zeka böyle birşey...Adam pandemiden başlayıp sağlam stok yapmışsa walla bayağı ciddi para yaptı..Şimdi o para ya faize gitmiştir ya da dövize ...Bir vurgunda oradan yaptımı Zengin daha zengin fakir daha fakir olacak

Sistem hep kasa kazanacak şekilde dizayn edilmiş a.q.....

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Keltoş hem Reisine sağlam destek atıyor , milletin gazını alıyor ; Hemde stokları hızla eritip nakde dönüyor..Bir taşla iki kuşu birden vuruyor a.q...Ticari zeka böyle birşey...Adam pandemiden başlayıp sağlam stok yapmışsa walla bayağı ciddi para yaptı..Şimdi o para ya faize gitmiştir ya da dövize ...Bir vurgunda oradan yaptımı Zengin daha zengin fakir daha fakir olacak

migrosta bisküvi, çikolata gibi ürünlerde bir alana bir bedava kampanyası var ondandır.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Aslında yaptığı yüzde 50 indirim değil.

Önce fiyatı yükseltip sonra yükselttiği fiyattan indirim yapıyor.

Yani gerçek indirim yüzde 25-30 dur ki geçen haftalarda da yapılmıştı.

Bisküvi-çikolata fiyatları orta ve alt kesimin gücünün yetmediği seviyeye gelince talep de yavaşlama oldu.

İşçi çıkarmayınca Stoklar birikti. Bunlar da bayatlayan ürünler.

Hem stok eritiyorlar hem de nakite geçiyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Aslında yaptığı yüzde 50 indirim değil.

Önce fiyatı yükseltip sonra yükselttiği fiyattan indirim yapıyor.

Yani gerçek indirim yüzde 25-30 dur ki geçen haftalarda da yapılmıştı.

Bisküvi-çikolata fiyatları orta ve alt kesimin gücünün yetmediği seviyeye gelince talep de yavaşlama oldu.

İşçi çıkarmayınca Stoklar birikti. Bunlar da bayatlayan ürünler.

Hem stok eritiyorlar hem de nakite geçiyorlar.
    Sizin söylediklerinizin çoğu doğru. aldığım bir ürün vardı. Fiyat değişimi olmadan 1+1 aldım. Benim bu konudaki görüşüm biraz daha farklı. Dün migrosta elemanlar ile konuştuğum zaman kampanyanın üç gün süreceğini söylediler. Ve raflar bom boş idi. Bugün farklı saatlerde farklı migros mağazalarına gittim. Raflar yine boştu. Dün biten ürünlerin yerine tekrar ürün koymamışlardı. İşte o zaman bende jeton düştü. olayı raflardaki ürünlerle sınırlı tuttular. Bu arada kampanya üç gün denildi. insanlar bir umut ertesi gün de geldi. Eee gelmişken başka bir şeyler de alalım bari deyip alış veriş yapmalarını sağlamak için bir nevi pazarlama taktiği yapıldığını düşündüm. Ama dediğiniz gibi bazı ürünler çok pahalı ve vatandaş almıyor alamıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sizin söylediklerinizin çoğu doğru. aldığım bir ürün vardı. Fiyat değişimi olmadan 1+1 aldım. Benim bu konudaki görüşüm biraz daha farklı. Dün migrosta elemanlar ile konuştuğum zaman kampanyanın üç gün süreceğini söylediler. Ve raflar bom boş idi. Bugün farklı saatlerde farklı migros mağazalarına gittim. Raflar yine boştu. Dün biten ürünlerin yerine tekrar ürün koymamışlardı. İşte o zaman bende jeton düştü. olayı raflardaki ürünlerle sınırlı tuttular. Bu arada kampanya üç gün denildi. insanlar bir umut ertesi gün de geldi. Eee gelmişken başka bir şeyler de alalım bari deyip alış veriş yapmalarını sağlamak için bir nevi pazarlama taktiği yapıldığını düşündüm. Ama dediğiniz gibi bazı ürünler çok pahalı ve vatandaş almıyor alamıyor.
    Üç harfli marketlerde indirim yağmuru var sanki, tüm raflar indirim etiketleri ile donatılmış.
    Mesela 1 kg kaşar 235'tenm 199'a düşmüş.
    Bir durum var ama çözemedim.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Üç harfli marketlerde indirim yağmuru var sanki, tüm raflar indirim etiketleri ile donatılmış.
    Belki de Tarım kredi kooperatifleri ile rekabet ediyorlardır. Çünkü kaşar peyniri orada da aynı fiyatlarda.

Migros ta 1.5 kilo foca yogurt 105lira idi alamadim tabi
    sok market 1 kilo luk 56liraliga devam
    yogurdu evde yapmak lazim da bir turlu baslaya madim
    jersey sut hele ki bizim burda ciftligi varken

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Migros ta 1.5 kilo foca yogurt 105lira idi alamadim tabi
    sok market 1 kilo luk 56liraliga devam
    yogurdu evde yapmak lazim da bir turlu baslaya madim
    jersey sut hele ki bizim burda ciftligi varken

2 yıl öncesine kadar manda+inek veya özel olarak getirdiğim keçi sütünden evde yoğurt yapıyorduk...Son 2 senedir pastorize süt , market yoğurdu alıyorum...Ev yoğurdu güzelde güzel bir süt getirtmen lazım , Özel getirtince fiyatlar uçuyor a.q...

Şimdilik Markete devam....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •