Sayfa 695/1004 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop LV

1. 2008'de yük emeklinin sırtına yüklenmişti.

Emekli maaşında dönüm noktası, 2008 oldu! - 9.Köy (9koy.org)

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5bin az bence enaz 10bin yapmalıydı

2. İstanbul için Kadıköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Bakırköy, Ataşehir vergilerini artırıp diğer ilçelerdeki emekli vatandaşlara dağıtacağız deseler yeter.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu bozkuş teyzem niye benimle uğraşıyor ki uzaktan bakıp duruyorum kimseye de zararım yok. Beni arada sakız ediyor kaşınıyor

Kaldı bugün hariç 7 iş günü .
    Pazartesi duruma göre stratejim değişmez ama taktiğim değişebilir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu bozkuş teyzem niye benimle uğraşıyor ki uzaktan bakıp duruyorum kimseye de zararım yok. Beni arada sakız ediyor kaşınıyor
    Ayasofya abi napim sana takılmayınca işlerim rast gitmediğini farkettim, kaşıntıyı iftardan sonra alırsın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sayın emlak senin bu önerini kulanıyordum bir süredir, ama son iki gündür otomatik silme diye bir şey çıkardı,..daha önce bu yoktu sanırım, yani ben şunu istemiyorum, verdiğim grafikler topiğimden bir süre sonra silinsinler

hızlıresimde bu sorun olmadığından genellikle bunu kullanıyorum,..
    senin önerindede baştan bu sorun yoktu ve kullanmaya başladım ama şimdi kafam karıştı
    oradaki seçenekler eklenmiş.

yani özel bir resim eklediğinde daha yüklemeden yükleyeceğim resim misel 30 dk sonra otomatik silinsin .

veya 1 ay sonra.

otomatik silme dersen.. hiç bir zaman silinmez.

sürekli resim yükleyen biriyseniz foruma. siteye üye olun albüm oluşturun istediğiniz resimleri istediğiniz zaman silin vs.

ben öyle kullanıyorum.

https://imgbb.host/signup

pc başındayken reklam engelleyici var ama cepten bakarken yok.

o nedenle diğer resimyükleme siteleri reklam dolu. diğer sitelere otomatik yönlendirme yapabiliyorlar.

sonra bakmışşsın twitterda fb da. hiç tanımadığın kişileri takip eder olmuşşsun

çerezler sayesinde herşey mümkün.

7. Hisse vadeli gün içi dip tepe

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    oradaki seçenekler eklenmiş.

yani özel bir resim eklediğinde daha yüklemeden yükleyeceğim resim misel 30 dk sonra otomatik silinsin .

veya 1 ay sonra.

otomatik silme dersen.. hiç bir zaman silinmez.

sürekli resim yükleyen biriyseniz foruma. siteye üye olun albüm oluşturun istediğiniz resimleri istediğiniz zaman silin vs.

ben öyle kullanıyorum.

https://imgbb.host/signup
    Pc yle hep sorun yaşıyor,boğuşup duruyorum.
    Şu karga kadar hünerli olsam pc konusunda...
    https://www.youtube.com/watch?v=7ilRH0T72Kw
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 695/1004 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •