Temettü de isteruk selo
Temettü de isteruk selo
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
KAP: TCELL [FNCLL PYCLL ] TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1260815
Şirketimiz Yönetim Kurulu, sermayesinin tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.'nin 1.000.000.000 TL nominal tutarı aşmayacak şekilde, piyasa koşullarına göre belirlenecek borçlanma araçlarıyla, vadesi en fazla 1 yıl olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak satılmak üzere borçlanma aracı ihraç etmesine, karar vermiştir. İlgili ihraçlar Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına tabidir.
TCMB yarın hafif artırır ise borsa için olumlu, onun dışında pas geçme veya sert artırım olumsuz olabilir.
250 veya 500 fiyatlanmış olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Demiştim bu sene gümüş şortlamak çok yanlış diye ama iki ters bir düz kapatmıştır.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB haftalık faiz açıklarken bunun bileşiğini de söylese daha faydalı olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri