Sayfa 740/1004 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu operasyonu bize kim yaptıysa seçim olmasıda içinde yatıyor neden diyeceksin İstanbulda chp nin adayı Trabzonlu ve yöneticilik yapmış durumda 2 gündür oyun onun üzerine sosyal medyada döndürülmeye çalışılıyor.İnsanların anlamadığını aşağıda Ersin kardeşimiz iyi anlatmış .
    https://twitter.com/SportsDigitale/s...21834858881235
    Maçı seyrettim fenerli değilim. Maç 2-0 iken su atılmaya başlandı ikinci yarı maç o an bitti fenerliler psikolojik olarak top oynayamadı. Bence o dakika maç bitmesi gerekirdi.

Hisselerimden memnunum ama al sat performansım diplerde bu aralar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

THY... 284,50

üzerinde TREND başlar mı ? başlar ise diğer kağıtlar buna eşlik eder mi ?

bunlar bugünkü FAİZ kararına bağlı sanırım..

dünkü gereksiz FED fışkıtmasının etkisi biraz duruldu sanki

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Dün geceden beri hisse bakıyorum,iyi bir şirket buldum,GYO,, denize sıfır otelleri var ve yeni 1 büyük otel yapmak için araziyi halletmiş,,,çok uzun vadeli yatırım yapmayı planladım.
    Bundan böyle uzak denizlere gitmeme gerek kalmayacak..100 bin lot yatırım yapacağım ve kendi ortaklığımın temettüleri ile tatil yapmaya gideceğim..

https://www.youtube.com/watch?v=orzwTF5JxNQ

YTD
    Uyumaya gidiyorum..

please do not disturb...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu operasyonu bize kim yaptıysa seçim olmasıda içinde yatıyor neden diyeceksin İstanbulda chp nin adayı Trabzonlu ve yöneticilik yapmış durumda 2 gündür oyun onun üzerine sosyal medyada döndürülmeye çalışılıyor.İnsanların anlamadığını aşağıda Ersin kardeşimiz iyi anlatmış .
    https://twitter.com/SportsDigitale/s...21834858881235
    Kağıttan devlet olursa böyle olur.. Herşey A Z ye AKP iktidarının isteğiyle yürütülüyor.kuzeyboru fener kadın voleybol maçına gittim vallahi orda bile daha çok polis vardı. Eşimin çantada parfümü vardı polis içeriye almadı. Bile isteye Fenerbahçe'yi maşa ediyorlar. Allah korusun biz bu ligden cekilmezsek ve Trabzon'a gidersek bunlar bizi orda öldürür. Herkes fener SPK borsa diyor gerekirse çağırsin hisseleri ama biri bu düzene dur desin. Biri pisliğe dur desin. Ben bir fenerbahceli olarak ligden çekilmeyi gönülden destekliyorum.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    THY... 284,50

üzerinde TREND başlar mı ? başlar ise diğer kağıtlar buna eşlik eder mi ?

bunlar bugünkü FAİZ kararına bağlı sanırım..

dünkü gereksiz FED fışkıtmasının etkisi biraz duruldu sanki
    Alınan malları doldur boşalt yapılıyor görüntüsü var......merkez 250 puan faiz artırı yaparsa bu fiyatların içinde ...Eğer 500 puan artırım olursa borsa sert düşüşle karşılar bunu.....benim tahminim merkez pas geçecek.......pas geçerse borsa ortaya karışık olur daha sakin olur......

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hisselerimden memnunum ama al sat performansım diplerde bu aralar
    hehheh.

Forum izleye izleye bazen sadece ben sanıyorum öyle olan..

8. Herkeşler büyük treydır!

Özellikle twitter alemlerinde..

Sayfa 740/1004 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •