Sayfa 34/336 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 265 - 272 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1. Genel kurul da halka açık payları adına tescil ettirebilir. Yönetim kuruluna girmek isteyebiliyorlar. Satarken de sorun olmuyor. Tacirler ve Yapı Kredi onun payları.

Alıntı Originally Posted by FERİKÖY Yazıyı Oku
    Yüzde 10 un üzerinde payı olmadığı için bildirim zorunluluğu da yok. Yapı Kredi ve Tacirleri birlikte hesaplamak lazım .
    %5 ve üstü zorunlu..lutfen bilgi kirliliği yaratmayalım

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

3. https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-sanayii-t-a-s

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz resmi şirket sitesinde herşey var zaten.Ha bana kalsa o 9,6 yı da açıklamazdı sanırım kanun değişince mecbur kaldı.Çünkü birden bire çıktı o paylar ortaya ; ülkemizin sermaye piyasası bazılarına çiftlik olduğu için.Bir diğer konu kendisi 2007 de ki kazığı atanlardandır.O Yk da koltukta biraz zor oturur.+ mutlaka açıklamadığı paylarda vardır.Yerseniz hala BUCIM de bile yönetim kontrolü güya elinde değildir.Buradan çıkarılacak sonuç sevgili şirket yönetimimizin maalesef uzun süre yaptığı yanlış stratejilerinden dolayı emin olun fırsat bulabilirmiyim diye kendisi pusuda beklemektedir.En azından şirket yönetiminde olan bazıları şimdi olmasa bile gelecekteki bu tehlikenin umarım farkındadır.

Spk bülteninde bu haftada onay yok.İlginç.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-sanayii-t-a-s

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz resmi şirket sitesinde herşey var zaten.Ha bana kalsa o 9,6 yı da açıklamazdı sanırım kanun değişince mecbur kaldı.Çünkü birden bire çıktı o paylar ortaya ; ülkemizin sermaye piyasası bazılarına çiftlik olduğu için.Bir diğer konu kendisi 2007 de ki kazığı atanlardandır.O Yk da koltukta biraz zor oturur.+ mutlaka açıklamadığı paylarda vardır.Yerseniz hala BUCIM de bile yönetim kontrolü güya elinde değildir.Buradan çıkarılacak sonuç sevgili şirket yönetimimizin maalesef uzun süre yaptığı yanlış stratejilerinden dolayı emin olun fırsat bulabilirmiyim diye kendisi pusuda beklemektedir.En azından şirket yönetiminde olan bazıları şimdi olmasa bile gelecekteki bu tehlikenin umarım farkındadır.

Spk bülteninde bu haftada onay yok.İlginç.
    Bizle aynı tarihte anadolu cam sise cam soda gibi başvuranlar pztsi bölünüyor.. 05.06.2017 bültende başvuru var bizde halen ses yok.3 haftada onay geldi diğerlerine..

5. Sayın Milagras yüzde 5 oranını sehven atlamışım. Özür dilerim. Ancak bu adamın Tacirler ve Yapı Kredi den işlem yaptığını adım gibi biliyorum. Resmi paylarınının dışında hesaplarda payı olduğu na bende inanıyorum.

6. Batisöke'nin Kalker Ocagi Kapasite Artisi Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:

Aydın İli Söke, İlçesi Yamac Mahallesi Mevkiindeki Batisöke Söke Çimento Sanayi Türk A.Ş Tarafıdan Yapılması Planlanan 72420 Kalker Ocagi Kapasite Artisi Projesi ile İlgili Olarak Aydın Valiliğimize Sunulan Dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. Maddesi Doğrultusunda İncelenmiş ve Uygun Bulunmuş Olup, Projeye İlişkin ÇED Süreci Başlamıştır. İlgililere ve Kamuoyuna Duyurulur.

Ünlü zararına satış yapiyor

Sayfa 34/336 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •