Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
Herkese merhaba. Eskilerden pek kimse kalmamiş galiba. Beni hatırlayan arkadaşlar bilirler. Bu hisseden artık olmaz denilen yerde ben ortaya çıkar ve eninde sonunda hak ettiği yere geleceğini tekrar hatırlatırım. Sonra da Allah'ın hikmeti işte beklenen çıkış başlar[emoji56] Tekrar Gesan'dayım dostlar. Bu rasyolarla bu hisse buralarda kalamaz! Kendi sektöründe en uygun rasyolara kadar düşmüş ve unutmayın daha 2023 son çeyrek bilanço eklenmedi. O vakit f/k ve pd/dd çok daha göz alıcı olacak insallah. Ve son söz: Hissemiz 2024 Austosta bir yıl önceki yani 2023 Ağustistaki fiyata gelse dahi şu an %80 civarı prim vaadediyor. Hepimize bol sabırlar,bol kazançlar diliyorum.
Milleti bezdirdi maalesef, gemiyi terkeden çok oldu. Ben de tam Ağustos 2023'te aldım, Paşa Hakan tavsiye etmişti. O günden beri %50 geri çekildi. Kaybettiği zararı geçtim bir de gecen süre içerisinde enflasyona karşı da sağlam dayak attı herkese. Ben şahsen sabırla beklemeye devam ediyorum, tekkeyi bekleyen çorbayi içer misali

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi