Egeen ile hareket etmeye çalışıyor. Yazık ki ne yazık. Gölgesinde kaldı. Neredeyse 2 katı oldu egeen
Bizim ki kaplumbağa hızında bile değil..
Egeen ile hareket etmeye çalışıyor. Yazık ki ne yazık. Gölgesinde kaldı. Neredeyse 2 katı oldu egeen
534 : KAP *** KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. *** KONYA *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Yönetim Kurulu Teklifi
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Aday Gösterme ve Ücret Komitesi 'nin Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-17.1)
KurumsalYönetim Tebliği’nin eki Kurumsal Yönetim İlkeleri’nin 4.3.7 hükmü uyarınca hazırladığı bağımsız yönetim kurulu
üyeadayları hakkındaki raporu değerlendirilerek, Sn. Hüseyin ÇEVİK, Sn. Zeynep KARAÇOR, Sn.Selçuk ÖZTÜRK ve Sn. Ahmet
ErhanTİTREK‘in bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olarak belirlenmesine karar verilmiş, bağımsız üye aday listesine
yönelikgörüş almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunulmuştur.SPK tarafından, Sn. Hüseyin ÇEVİK, Sn.
ZeynepKARAÇOR, Sn.Selçuk ÖZTÜRK ve Sn. Ahmet Erhan TİTREK‘in Kurumsal Yönetim İlkelerinin 4.3.6 nolu maddesinde yer
verilenşartları taşıdıklarına ilişkin bağımsızlık beyanları ve özgeçmişleri dikkate alınarak, anılan yönetim kurulu
bağımsızüye adayları hakkında herhangi bir olumsuz görüş bildirilmemesine karar verildiği Şirketimize
bildirilmiştir.Bukapsamda yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısında, Sn. Hüseyin ÇEVİK, Sn. Zeynep KARAÇOR,
Sn.SelçukÖZTÜRK ve Sn. Ahmet Erhan TİTREK, bağımsız yönetim kurulu adayları olarak genel kurulun onayına sunulacaktır.
-KAP-
Enver Cevik de olsaymis iyiymis![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Genel kurul tarihi belli mi ?
Birileri koku aldi galiba
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri