Originally Posted by *Bozkurt 10131 den makinaya lönk cetun attım bende, pişmanlık yaşayım eccük doğru yerden kaparsan kâr yazar gibi, akşama çok var daha
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I...B5b3VuZw%3D%3D
Originally Posted by Karax Shortlari tutsana reis. O kadar moral yazısı yazdım. Çok para kazanınca zevk vermiyor, herifler zaten reklam parasını peşin gönderdiler
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 10131 den makinaya lönk cetun attım bende, pişmanlık yaşayım eccük Bazen aza kanaat etmek lazım yoksa onu da elinden aliyorlar
Originally Posted by *Bozkurt Çok para kazanınca zevk vermiyor, herifler zaten reklam parasını peşin gönderdiler Bu yine kudurdu 10330 daki take profiti 10250 çektim. Ya 130 point kar alırım ya da 9700 den kapatırım. Bakalım nasipte ne var
uyuz 9131 i kırsa yukarı kopacak
gördüğüm 9825.xx önünde 5 likte güçlenmeye çalışıyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi gördüğüm 9825.xx önünde 5 likte güçlenmeye çalışıyor Evet bir toparlanma çapası var. Ama inşallah toparlanmaz.
Originally Posted by indregandi gördüğüm 9825.xx önünde 5 likte güçlenmeye çalışıyor burayı kırarsa şayet tam bir ters yüz ve minör şellalesi olur,... ve benim geçen hafta tahminim olan 9825.xx - 9491.xx seçim öncesi tahminim çalışır,..
Forum Rules
Yer İmleri