Sayfa 969/1004 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    10 yaşındaki çocuk 40 yaşına kadar 20 yaşındaki ergen 50 yaşına kadar 30 yaşındaki genç 60 yaşına kadar 40 yaşındaki ortayaş 70 yaşına kadar 50 yaşındaki olgun 80 yaşına kadar 60 yaşındaki emekli sonrası malum..!
    çeyrek yüzyıldan da fazlası! bazıları için 1 ömür! veya yarısı! Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK kurduğu ülkeye Parlamenter Demokrasiyi getirerek 15 yıl işbaşında kalmıştır/kalabilmiştir. Bence bu ülke RTE yönetimi/baskısı altında çokta kazanım elde etmemiştir!
    Karşıt görüşlere saygım tabi ki var!
    Tüm gençliğim bunlarla geçti 50 lere az kaldı.Hem ekonomik hem eğitim alanında daha mutlu bir ülke olamadık malesef. Şu anda gençlik umudunu kesmiş yurtdışına kaçış yolları arıyor. Akrabalar var Almancı yazın iki hafta tatil yapıp koşa koşa gidiyorlar.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Tüm gençliğim bunlarla geçti 50 lere az kaldı.Hem ekonomik hem eğitim alanında daha mutlu bir ülke olamadık malesef. Şu anda gençlik umudunu kesmiş yurtdışına kaçış yolları arıyor. Akrabalar var Almancı yazın iki hafta tatil yapıp koşa koşa gidiyorlar.
    bizi EMLAK'ın İLAHLARI korumuş... ucuz yırtmışız... yat kalk dua et abi

ya şimdi lise'de okusaydık...

Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Borsa aynı TÜİK gibi oldu, gün içinde olan işlemelerin gerçek olduğunu bile düşünmüyorum.. Hele gün içinde olanlar bildiğiniz şaka.. Dün bunu da gördüm ya..
    50 den işlem olmadıki.
    birisi satışa 15milyon küsür yazmış ama görmedi o fiyatı. en yüksek 48.58 den işlem geçti.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun (TVF) kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü “pozitif” olarak belirledi.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun (TVF) kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü “pozitif” olarak belirledi.
    elde long varmı ? yoğsa zabahmı açmayı planlıyorsun ?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen sefer bist 8695 den dönmüştü ikili dip oldu diye fışkırttıydı herif meğerse fake yapıp bizi kandırmış, karakaplı kitaplarda üçlü dip diye bişii yok muhtemelen 8500 leri gösterecekler bize
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    elde long varmı ? yoğsa zabahmı açmayı planlıyorsun ?
    Sabah
    .............

7.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Bunu karanlık odada yaptı, gün içinde hiçbir zaman bu fiyatı görmedik zaten de, pasta da bile yoktu ama gün sonu bu kısımlara özellikle bakıyorum..
    Demek istediğim TÜİK gibi düşünün, masa sizin elinizde, normal koşullarda alıcı/satıcı fiyatı belirler ama 100₺ olan malı keyfine göre 90₺ yapabilir çünkü bizim gördüğümüz kademe sayısı belli ama full masayı kontrol eden bilir ki taban/tavana kadar kaç emir var, bir anda 50 kademe değiştirsen bile ki uyanır ki, düştü/çıktı deriz ancak..
    Gün sonu pastalara bakıyorum, T+2 takasa da, cepten cebe ama o gün ne hikmetse %5 düşmüş/çıkmış..
    Kumar masasında bari siyah/kırmızı seçerek göz önünde %50 şans olur..
    İşte oyalanmak için bakıyoruz bazen hata yapıyorlar veya tutarsızlık oluyor oradan bir kaç kuruş alabilir miyiz diye. EREGL'de hareket vardı yarısını sattım bir kaç dakikalığına 1 lira yükseldi.

Borsada işlemler kayıtlı ve herkesin gözü önünde oluyor ve bir şekilde materyalist bir açıklama bulunuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İşte oyalanmak için bakıyoruz bazen hata yapıyorlar veya tutarsızlık oluyor oradan bir kaç kuruş alabilir miyiz diye. EREGL'de hareket vardı yarısını sattım bir kaç dakikalığına 1 lira yükseldi.
    Dediğiniz gibi eğlence amaçlı bakıyoruz resmen, ben de yanlışlıkla yazıyı sildim kusura bakmayın, ufak bir hatayı düzeltmek isterken..
    Benim de onların mantığı ile maldan mala geçiyorum, çoğu kişi de o şekilde yapıyordur, en basitinden dünkü Petkim ve tüp ile bugün olanlar, fıkra gibi oynanırken ortada para var..

Sayfa 969/1004 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •