YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by çıtak longa şartlandırma kendini... bolingeri daralttılar, yukarı açmaları zor dirençler 978xxx lere geldi... ''bu fiyattan şort olunmaz, bari long açayım...'' mantığı yanlış bir düşünce tarzıdır ALT BOLİNCIR'dan dene... tutarsa ÜST'ten virme... az bekle zorlamalarını, sonra vir
Originally Posted by çıtak 975300---979500... görevi başarı ile tamamlanmıştır... 4000 açılışta bende bir el yaptım....tebrikler......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by *Bozkurt Bende dün full artı fulll şortlamıştım dün tabana kadar basmıştım tohatlı dayucuğum kusura bakmazsan senide suyuniçine çekecem muhtemelen Paranı alırsam hakkını helal et dayuu beni çekme taban olmaz herhalde şaka bir yana......
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 açılışta bende bir el yaptım....tebrikler...... FDOW yüzüne baktı bugün piyasanın... yoksa longa para mara aldırmazdı bu
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dayuu beni çekme taban olmaz herhalde şaka bir yana...... Nolucak yahu korkma bu kadar, bas kahkahayı gitsin
Hisse Aldık Battık 51 cent Petkoşcuum 05 Kasım 2024 Para etmiyor
Originally Posted by çıtak FDOW yüzüne baktı bugün piyasanın... yoksa longa para mara aldırmazdı bu bu sefer petkim piyasayı sürükleyebilir.......bakalım vadeli nereye kadar gelecek......
Originally Posted by çıtak sabah ilk tepki 981650 yi geçmez diye düşünüyorum... 983450'yi zorlamak isteyeceklerdir ama çok zor bu hedefleride furdu boş tahtalar ile TOKATLU DAYU
Originally Posted by *Bozkurt Nolucak yahu korkma bu kadar, bas kahkahayı gitsin bu sefer büyük para bastım....risk aldım......
Forum Rules
Yer İmleri