Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Acaba diyorum seçimde akp li müteahhitler akp nin aleyhine oy kullanır mı ilk batacak onlar olduğu için seçimde akp nin iyi oy almasını istemez. Eğer çok kötü oy oranı çıkarsa akp için ekonomi de kara Şimşeğin ekonomi politikaları sekteye uğrayabilir
    CB ve Bakanları sahaya inmese birçok insan sandığa gitmeyecekti...

Neyse bakalım 10K maaşla Bizansta yaşam mücadelesi verenler ne diyecek..En çok emekli barındıran şehir....

YRP nin de TR genelinde performansını merak ediyorum....Çünkü adama çok saldırdılar ve çok fazla hamle yaptılar...

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Neyse bakalım 10K maaşla Bizansta yaşam mücadelesi verenler ne diyecek..En çok emekli barındıran şehir....

YRP nin de TR genelinde performansını merak ediyorum....Çünkü adama çok saldırdılar ve çok fazla hamle yaptılar...
    Oldum olası milli görüş cenahına hep bir şüphe ile bakarım. Bütün bu kavgaları feyk bile olabilir. Son kertede bir şekilde bir araya gelebiliyor bunlar. Ama bu sefer sanki farklı bir durum gibi duruyor. Lakin Türk siyaseti rezil bir hlade olduğundan olan-biten hiç bir şeye şaşırmıyorum.. Bu ülke bunlardan bir şekilde kurtulsa bile normale dönmek sanıldığı kadar kolay ve kısa zamanda olmaz diye düşünüyorum. YRP'nin sürekli ahlak vurgusu yapması manidar. ÜLKE DE MAALESEF DİN İLE İLGİLİ BİR SORUN YOK . AÇIK VE NET BİR AHLAK SORUNU VAR..

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Oldum olası milli görüş cenahına hep bir şüphe ile bakarım. Bütün bu kavgaları feyk bile olabilir. Son kertede bir şekilde bir araya gelebiliyor bunlar. Ama bu sefer sanki farklı bir durum gibi duruyor. Lakin Türk siyaseti rezil bir hlade olduğundan olan-biten hiç bir şeye şaşırmıyorum.. Bu ülke bunlardan bir şekilde kurtulsa bile normale dönmek sanıldığı kadar kolay ve kısa zamanda olmaz diye düşünüyorum. YRP'nin sürekli ahlak vurgusu yapması manidar. ÜLKE DE MAALESEF DİN İLE İLGİLİ BİR SORUN YOK . AÇIK VE NET BİR AHLAK SORUNU VAR..
    Reha Bey sanırım ; YRP istediğini rahatlıkla alırdı neden ayrı girdi diye benzer şüphesini dile getirmişti...Bazıları feyk diyor bazıları (ayasofia) gibi gerçekten ayrıştıklarını iddia ediyor...

Ben de AKP den kopan kesimi konsolide etsinler diye ayrıştığına inanıyorum ama Adam güzel bir trend yakalarsa durum farklılaşabilir..Benim merak ettiğim o Trendi yakalayabilecek mi?

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Reha Bey sanırım ; YRP istediğini rahatlıkla alırdı neden ayrı girdi diye benzer şüphesini dile getirmişti...Bazıları feyk diyor bazıları (ayasofia) gibi gerçekten ayrıştıklarını iddia ediyor...

Ben de AKP den kopan kesimi konsolide etsinler diye ayrıştığına inanıyorum ama Adam güzel bir trend yakalarsa durum farklılaşabilir..Benim merak ettiğim o Trendi yakalayabilecek mi?
    Muhterem Adalet Bakanı şimdiden seçimi kaybettin diye Bartın 'da miting yapıyor. Yüksek seçim kurulu ayrı bir güvensizlik bu şartlar altında seçime gidiliyor. İnsanlara seçim sonucu belli sandığa gitmeyin demek mi istiyorlar. Ülkenin geldiği hale bakar mısınız. O zaman seçim meçim yapmayın be kardeşim g..t..ünüz yiyorsa değiştirin rejimi olsun bitsin. Ülkeden gidecek olan gitsin kalacak olan kalsın. Milleti niye kıvrandırıyorsunuz..

Muhterem Adalet Bakanı şimdiden seçimi kaybettin diye Bartın 'da miting yapıyor. Yüksek seçim kurulu ayrı bir güvensizlik bu şartlar altında seçime gidiliyor. İnsanlara seçim sonucu belli sandığa gitmeyin demek mi istiyorlar. Ülkenin geldiği hale bakar mısınız. O zaman seçim meçim yapmayın be kardeşim g..t..ünüz yiyorsa değiştirin rejimi olsun bitsin. Ülkeden gidecek olan gitsin kalacak olan kalsın. Milleti niye kıvrandırıyorsunuz..
    Gidecek olan gidecek te imkani yok.

Nasil gitsin.

Meslek olacak, egitim olacak, para olacak, vize olacak.

Bu ulkede iki buyuk dev sirket araba satacak diye tum yatirim karayollarina yapildi, trafik kazalarinda milyonlar oldu, sakat kaldi.

Demiryolu varligina bak, Avrupanin en kici kirik ulkesi senden daha iyi demiryolu alt yapisina sahip.

Bu sartlarin olusmasi buyuk bir plan, caresizleri somur,tavuklari kumeste tut, hic bir yere kacirma.

Zamaninda gitmeliydim diyen o kadar cok yurttas var ki.

Meksika sinirinda gecisi bekleyen 50.000 Turk genc var.

Gidecek te, gidemiyor.

Nasil gitsin.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

O kadar zor durumdalar ki hazine tamtakır. İstanbul kazanılıp bir kaynak yaratmayı amaçlıyorlar. İstanbul'da çok merkezi bir yerde oturuyorum gün boyu ve halen havada helikopter eksik olmuyor öyle hummalı çalışıyorlar. Ama inanıyorum ki İMAMOĞLU hepsinin çanına ot tıkayacaktır. Saha zaten bunu çok net gösteriyor..

O kadar zor durumdalar ki hazine tamtakır. İstanbul kazanılıp bir kaynak yaratmayı amaçlıyorlar. İstanbul'da çok merkezi bir yerde oturuyorum gün boyu ve halen havada helikopter eksik olmuyor öyle hummalı çalışıyorlar. Ama inanıyorum ki İMAMOĞLU hepsinin çanına ot tıkayacaktır. Saha zaten bunu çok net gösteriyor..
    Amin diyelim, elimizden gelen bu.

Keşke sizin gibi, ikametgahı Bizansa alma imkanım olsaydı diyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Amin diyelim, elimizden gelen bu.

Keşke sizin gibi, ikametgahı Bizansa alma imkanım olsaydı diyorum.
    Duaya da ihtiyaç var hocam sende dua edersin..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •